Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Juleanalysen


70597 AndersEgsvang 24/12 2014 02:12
Oversigt

Så blev det juleaften og det skal da fejres med en olieanalyse til de interesserede.
23. december blev en god dag for daytradere, men en kedelig dag for swingtradere, hvis man var oliespekulant. Men det gode ved en kedelig 23. december er at juleaftensdag kan byde på en god handelsmulighed.

Som i ser på det vedhæftede chart, er vi steget lidt i pris i dag. Godt tegn til sælgerne. Vores trekantsformation bliver mindre og mindre, hvilket vil sige, at der snart skal tages fat fra den ene eller den anden side. Som jeg tidligere har sagt, er vi i en bear trend. En bear trend der fører til konsolidering, vil formentligt føre et "breakout" med sig til en bear trend igen. Selvom vi befinder os i en lille sidelæns trend, så er sælgerne stadig i kontrol til det modsatte er bevist.

Juleaften falder i år på en onsdag, og hvad vil det sige? Det betyder selvfølgelig invetories onsdag. kl. 16:30 falder inventories rapporten igen, som den plejer. Det betyder at skal man placere en handel, er det klart at foretrække det bliver før kl 16:30. Som daytrader, vil jeg helst have taget profit inden rapporten kommer ud, og sidde i det grønne uden risiko.

Inventories rapporten vil igen bringe en masse manipulation med sig. Den er IKKE holdbar. Det er dog den mest holdbare nyhed der er, hvis man handler med olie. Men som vi også så sidste onsdag, kan rapporten kun stimulere markedet i et par timer, og muligvis en dag. Den kan ikke holde i længere tid. Dette betyder dog også, at se efter en reversal kan være drabeligt, hvis ikke rapporten har lagt sig endnu. Derfor skal man være forsigtig med at handle mod trenden efter kl 16:30.

Kl 14:30 har vi en anden vigtig nyhed, nemlig jobless claims fra USA. Den kan ligesom inventories, kun stimulere markedet, men den kan skabe manipulation igen. Jobless claims er ikke lige så vigtig for oliepriserne, som inventories. Men den er vigtig for alle markeder generelt.

Nu har vi de formelle ting overstået, så lad os se på hvad vi kan gøre helt præcist:

I morgen ser jeg kun 2 muligheder for at blive short i markedet. Første mulighed er at sælge, lige så snart vi rammer vores trendline, som gerne skulle holde. Den anden mulighed, og bedste mulighed, er at sælge salgsboksen. Salgsboksen ligger nu på $57.81-$58.15. Den har ikke rykket sig, men vi er kommet tættere på den.
Noget andet vigtigt at lægge mærke til er, at vores 200 EMA ligger nærmest lige oven i trendline og salgsboks. Kan alle disse tre ting blive kombineret, har vi en gylden handel i sigte.

Det vigtigste i morgen er at tage profit når vi rammer vores trendline i bunden. Men da vi ikke er færdig med en korrektion, kan jeg ikke finde en købsboks til køberne. Jeg vil skyde på at den kommer til at være mellem $55.30-$55.50 ca.
Tage en del af, og håb på at sælgerne har hvad der skal til på en juleaften til at bryde de $54. Bryder vi de $54 skal vi stadig se efter $51.29, $50.00 og $48.63. Kommer vi under $54 i morgen kan det komme til at gå rigtig stærkt. Volumen er lav, her de sidste dage i julen, og er der mange sælgere under $54, så kan det godt løbe af sted. Men først og fremmest skal vi have brudt $55-$54.

Korrektionen vi så i dag, har budt på både købere og sælgere. Dvs. sælgerne er der stadig, men venter lidt på sidelinjen endnu. Køberne tog godt fat i dag, men fik ikke rykket prisen specielt meget. Jeg så den største køber i lang tid i dag på omkring $56.85, over 100 kontrakter blev købt. Dette kan man se på som man vil. Enten er der en der har taget profit på en short, ellers er der en køber der har købt stort ind. Ser man det på den sidste måde, kan det betyde endnu mere salgspres når vi bryder $54, da der formentligt vil være en masse stoplosses der bliver ramt.

Husk at handel før inventories er det bedste. Ellers glædelig Jul til alle, og held og lykke med det!

- Anders

CRUD.L

CRUD.L




TRÅDOVERSIGT

70597 Juleanalysen
24/12 02:12 AndersEgsvang 1