Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Guld analyse!


70644 AndersEgsvang 28/12 2014 01:04
Oversigt

Jeg har fået forespørgsel på en Guld analyse, og da det var en af de markeder jeg har handlet før, så vil jeg da give analyse af markedet.

Guld er som vi kan se på vores 1140m chart(langsigtet), i en bear trend. Vi har lige haft en trekantsformation, som vi nu har brudt ud af. Dette indikerer endnu en tur nedad. Vi kan sælge helt ind til vi rammer 1056.6 og helt ned til 930. Dog er vi lige nu ved at forme noget der kunne ligne et inverted Head & Shoulders mønster. Derfor vil der være mulighed for køberne at komme ind ved en stigning til 1239.2. Dette er en aggressiv entry efter min mening, da vi lige har brudt ud af vores trekantsformation. Vil man gerne købe der, så vil jeg kun gøre det kortsigtet op til 1300 maks. Vi har endnu ikke testet bunden af vores trekantsformation, så dette kunne også være en mulighed for at blive short, hvis vi skulle lave en korrektion op til 1300. Det er ikke sikkert at vi kommer til at teste bunden, men det sker 70% af gangene.

Jeg er stadig short på den længere sigt på Guld, og vil derfor helst se efter at sælge markedet, lidt endnu. Områder der langsigtet kunne vare gode at sælge i, er toppen af vores channel. Kan det kombineres med en salgsboks er det et perfekt sted. De bedste salgsbokse jeg ser er 1248.3-1272.2 og 1306.2-1326.6. Den første er den bedste efter min mening, da den kommer til at passe bedst med vores channel.

En god måde at blive sælger på, kan muligvis være at vente på H&S bliver aktuelt og lokke nogle købere til. Når de så muligvis fejler i toppen af vores channel, så kan man hoppe på short. Man skal være opmærksom hvem der er i kontrol, hvis det er det man venter på. Er køberne i kontrol ved channel-test, så spring over, men reagerer sælgerne, så kan det være et godt sted at shorte markedet.

1150.0 er ind til videre der køberne har været mest aktiv, man skal derfor se efter et lille bounce i dette område.

Hvis vi ser mere kortsigtet på tingene, tager vi fat i vores 60m chart. Her kan vi se en masse supply zoner, som alle er short muligheder. Jeg har markeret de bedste med pile. Skal jeg vælge flere ud, vil jeg sige 1220 og 1250 som de bedste områder kortsigtet at sælge. Det er her sælgerne har taget bedst fat, og også her zonerne er rødest, hvilket indikerer dette. Helt kortsigtet er vi ved at forme endnu et lille konsolideringsområde. Dette er bare en lille pause fra sælgerne, og jeg forventer at de igen vil tage fat her. Muligheden for at sælge dette kan være et FAKE break op til 1185, og vente på at køberne fejler. Kommer der en rød candle heroppe, så ville jeg også kortsigtet sælge dette ned til 1172 og senere 1150.

- Anders

p.s. olie er min stærke side, men laver gerne tekniske analyser af andre markeder på forespørgsel.

gold

gold
TRÅDOVERSIGT

70644 Guld analyse!
28/12 01:04 AndersEgsvang 2