Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Novo og Victoza's fremtid er stadig stærk i.f.t. Byetta fra Amylin Pharma.


7077 alpehue 4/4 2009 22:16
Oversigt

Novo er faktisk faldet mindre (14%) end Amylin (19%) siden problemerne 1. april med negative oplæg fra FDA.

Byetta og Victoza er (vist nok) samme produktide (GLP-1) og derfor også værd, at sammenligne. Hvis det går skidt for Victoza, så går det værre for Byetta, da Byetta har bivirkninger, der ikke er i Victoza.

Altså er påstanden fra alpehuen, at man skal købe, inden den stiger mandag, da det hurtigt kan blive koldt på bunden.

Jyske siger: fastholder vores Køb anbefaling. Vi nedjusterer dog vores kursmål fra DKK 380 til DKK 360.

Fair værdi 300 uden Victoza (har jeg læst et sted)



5/4 2009 00:05 loevquist 07087



Er helt enig. Og som du nævner, så er begge lægemiddeler GLP-1'ere. Bliver den ene afvist, bliven den anden det også, hvilket selvfølgelig vil betyde et lavere salgspotentiale i US for Novo, men også at Novo bevarer sin nuværende position som markedsleder på diabetesområdet.




5/4 2009 01:23 kosmokrator 07093



Jo, men nu er Byetta (Exenatide) jo allerede på markedet. Dog har Byetta været mistænkt for sammenhæng med pankreatitis, en effekt som sjovt nok også ses ved bid fra Glia monsteret, det dyr i hvilket Exenatide er fundet. Aminosyre homologien mellem exenatide og human GLP-1 er kun 50%, så exenatide har efter min mening enret stor chance for at vise sig at være immunogen, specielt for deres nye LAR udgave (once weekly).

Men Byetta-LAR er det bedre produkt, Byetta med to gange om dagen duer ikke, specielt ikke med det ry for dødsfald relateret til sig. SÅ derfor vil en stram kurs over for human GLP-1 analog i høj grad også ramme Byetta-LAR, og dermed Lilly.



5/4 2009 12:11 kosmokrator 07108



Men med Lillys fald har markedet bekræftet den konsensus der er om at Byetta ikke bliver en stor sællert.



TRÅDOVERSIGT