Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
      

Onsdagens analyse


70811 AndersEgsvang 7/1 2015 00:09
Oversigt

Priserne fortsætter nedad, uden at se sig tilbage. Der har ikke været mange muligheder for at komme ind som sælger i dag, i et godt område. Men køberne har virkelig prøvet, og har fejlet hver gang. Dem der prøver at ramme bunden har det svært for tiden. De bliver stoppet ud hver eneste gang, og det er bare med til at skubbe priserne endnu længere ned. Er man selv ude efter at ramme bunden, så skal man lige overveje hvordan man gør det. At være køber på WTI, er lige nu noget af det mest risikofyldte man kan gøre. Trenden er din ven, og er der noget trenden er lige nu så er det bearish. For det meste vender prisen altid når amatørerne er siet væk. Når alle uerfarne tradere og investorer har prøvet at ramme bunden flere gange, så vil prisen vende når de dropper det og sælger i stedet. Derfor er det med at holde øje med, hvor de store drenge placerer sig i markedet. De store drenge sælger stadig. Den største fyldte ordre jeg så i dag var en sælger på $48.01 som solgte 100 kontrakter. Samtidig har jeg vedhæftet en level ll (billedet med alle de forskellige tal og farver), som viser hvordan ordrene bliver placeret i markedet. Her kan vi også se hvordan sælgerne er noget mere engageret end køberne. En hurtig oversigt i billedet er, at se på grafen som viser købere mod sælgere. Købere til venstre og sælgere til højre. Er der nogen tvivl om hvem der er mest repræsenteret? Dette er altså i et punkt hvor vi havde en lille korrektion.

Hvis vi så skal se på hvordan markedet har reageret, så er der sket én god ting i dag. Pga. det fald vi fik, kan vi nu også fastslå en channel, som gør mit arbejde meget nemmere. Vi har stadig de samme long term channels som i gårsdagens analyse, de er ikke ændret. Men det som er ændret, er en short term channel. Vi kan nu slå én channel fast, og det er den jeg vil handle efter. De første salgsmuligheder vil komme ved re-test af denne channel og test af den supply zone der er tættest på ved $48.76-$49.46. Den her mulighed er til de kortsigtede som vil se efter et fald på maks $5 her fra, og nok nærmere $2-$3. Er man mere langsigtet, men vil stadig gerne handle olie, så er der også muligheder her. Hold jer fra at købe bunden er stadig mit bedste råd, det er dømt til at gå galt i dette marked. Hvis man vil være med, skal man sælge efter min overbevisning. $50.67-$51.41 er klart det bedste punkt at sælge langsigtet lige nu. Får vi en korrektion her op til, så er det frem med kontoen og på med shorts, hvis der er reaktion fra sælgere. En anden mulighed er at sælge $52.40-$53.09, dette er også et godt sted at sælge, dog hælder jeg mere til det første punkt omkring $51. Vi befinder os langt under 200 EMA, så en test af denne vil også være en mulighed for at shorte. Kan man kombinere 200 EMA med long term trendlinje og en salgsboks, så er det helt i top. Det er det vi kalder en "Bank robber" da chancen for en god handel her er så stor at det næsten ikke kan gå galt. Det kan selvfølgelig altid gå galt, der er risiko ved alt, men jo mere man kan kombinere jo bedre.

På det helt langsigtede chart, 64 NT Renko, kan vi se at vi er "over solgte". Vi er faldet fra $55 til $47.55 uden at se os tilbage. Det kunne altså derfor godt tyde på, at vi snart skal have en korrektion i markedet. Så bliv derfor ikke overrasket hvis i ser en prisstigning på $3-$4 i den nærmeste fremtid, måske efter inventories rapporten kl 16:30. Det er ikke et tegn på at vi har fundet bunden, det er bare et tegn på at folk tager profit, og det giver mulighed for en bedre salgspris. Den gule trendlinje i bunden på 64 NT renko chartet, skal tages MEGET seriøst. Er man short, så er det med at tage profit af på den. Den har været vigtig mange gange, og intet har ændret sig på den front.

- Anders

"plan your trades and trade your plan"

CRUD.L, CVX, OXY, SDRL.OL, STLO.ST

CRUD.L, CVX, OXY, SDRL.OL, STLO.ST

CRUD.L, CVX, OXY, SDRL.OL, STLO.ST
7/1 2015 11:44 pf60 070814Hej Anders,

Har du mulighed for at uploade et screenshot af din 64 NT Renko kurve, så det er muligt at følge den gule trendlinje lidt længere ned?

Iøvrigt nyder jeg at læse dine analyser, da jeg selv er ved at bevæge mig ind i den del af børsmarkedet. Ideer til litteratur?

//pf607/1 2015 13:36 AndersEgsvang 070815Hej pf60

Her har du et screenshot af 64 NT Renko. Midterlinjen fungerer som midlertidig modstand og bunden er support.

Til litteratur vil jeg klart anbefale Steve Nisons bøger omkring Japanese Candlesticks.

- Anders

CRUD.L, CVX, OXY, SDRL.OL, STLO.ST
7/1 2015 14:11 pf60 070816Mange tak for svar. Nu kan jeg lidt bedre følge med i dagens prisudvikling.

God dag og god vind fremadrettet...

// pf607/1 2015 20:11 MSkrydstrup 070826Hej Anders.

Arbejder du selv meget i CFD'er :) ?

//Martin7/1 2015 21:22 AndersEgsvang 070829Hej Martin
Jeg handler selv kun futures kontrakter.

- Anders7/1 2015 21:31 Cervinia14 070831Hej Anders

Tak for endnu en spændende og inspirerende analyse!

Som tidligere antydet er jeg jo TA novice og novice i et par andre sager, så jeg har lige et par spørgsmål . . .

Kontrakter? Jeg forsøgte at få en ide om hvad størrelsesordenen på google, men jeg var ikke ihærdig nok. Hvad er af 100 Kontrakter, hvad taler vi om i størrelses orden mængde/værdi?

Videoen i din forrige post var nemt tilgængelig med 50 % odds og gearing og nok vædemål gør dig til vinder det er fint nok.
Så analogien til videoen er, hvis man blot har styr på sine odds via sin TA strategi, skal man blot have mulighed for at lave nok gearede vædemål, i forhold til strategien under forudsætning at retningen i markedet er som man ønsker det og har den "fornødne" styrke? Det sidste handler vel primært om udbud og efterspørgsel, altså mængden og fordelingen imellem sælgere og købere.

Jeg tænker lidt med 1000x gearing så forsvinder kapitalen med tvangsindløsning vel ret hurtigt hvis det går den gale vej. Hvor hurtigt? Jeg er ganske god til tal men rusten i avanceret sandsynligheds regning og funktionsanalyse da det er over 20 år siden jeg har brugt den slags sidst.

Kunne du fortælle lidt om de konkrete produkter du handler og hvilke betingelser der tilknyttet udover gearing? Hvor handler du disse?

Jeg så lidt på Ninjatraders uden at undersøge priser. I første omgang havde jeg tænkt på en mere lettilgængelig løsning fra norske investtech. Jeg synes det var lidt vanskeligt at sammenligne m Ninja og kan ikke lige få en gratis prøveperiode fra Investtech da jeg har Yahoo mail. Så jeg ved slet ikke om man kan får de funktionaliteter som Supply/demand zoner som jeg tænker er rigtig vigtige for at lave de korrekte indgange og exits punkter/zoner.? Jeg så et par af intro videoerne på Schooloftrade, men er ikke i stand til at bedømme om det er kvalitet i forhold til så meget andet.

Bare undersøgelsen af forskellige løsninger synes at være fuldtidsbeskæftigelse og man kan ikke bare benytte sig af et par timer her og der. Jeg tænker at når man så har bestemt sig for analyse softwaren løsningen skal man tage en uge ud af kalendere for blot at lære det basale at kende . . .

Jeg ser frem til at læse flere af dine meget interessante analyser!

Mvh Frank

underlig font jeg skrev først et document . . . der forsvandt så nu har jeg kopieret fra word istedet.8/1 2015 00:38 AndersEgsvang 070837Hej Frank

futures kontrakter et fast gearet produkt. Jeg handler den ticker der hedder CL02-15. CL står for Crude Oil og 02-15 er februar 2015. CL futures har Rollover hver måned, dvs. hver mnåed skifter produktet navn. Sidst i januar vil jeg handle produktet CL03-15.

Det er afhængigt fra broker til broker hvad margins de har på kontrakter og afhængigt fra produkt til produkt. Som hovedregel siger jeg $2000 pr. kontrakt. Dvs. for at købe én kontrakt af CL, så skal du have $2000 på kontoen. 100 kontrakter er dermed $200.000.

Når man handler futures kontrakter på CL02-15 så er hvert tick $10 værd. dvs. er man lang fra $49.00 så har man tjent $10 pr. kontrakt når prisen stiger til $49.01. Der er derfor stort potentiale, men også stor risiko.

Kan du ikke sende en mail til anders.egsvang@stofanet.dk hvis der er mere du er i tvivl om omkring Schooloftrade eller andet, så jeg ikke reklamerer unødigt i dette forum.

- AndersTRÅDOVERSIGT