Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
      

Tiltrængt olie-korrektion


70835 AndersEgsvang 8/1 2015 00:18
Oversigt

Sælgerne mistede i dag momentum for første gang i lang tid. Er vi overrasket, nej ikke specielt. Da de 3 små røde candles kom til morges, inde i vores channel, som var det første tegn på at sælgerne ikke havde hvad der skulle til. Folk begynder nu at traile deres positioner aggressivt. Dvs. lige så snart at priserne stiger bare lidt, så bliver de stoppet ud og det er det der skaber denne korrektion i markedet. Den grønne candle der kom efter de små røde, skabte en del tumult i markedet. Dem der er short bliver nervøse, og dem der vil købe, gør dette. Det er kun med til at skubbe priserne op igen. Dog mistede de rimelig hurtigt farten igen, og fra klokken 13 af ca, har alt været lidt mere choppy. Inventories rapporten kom ud 16:30 med et meget uventet tal for alle analytikere. -3.06M V +0.5ME. Det var altså forventet et lille plus i inventories, men vi fik altså det største minus jeg har set i lang tid. Som jeg tidligere har sagt, er dog ikke så vigtigt. Det vigtige er hvordan markedet tog det. Og markedet tog det meget stille og roligt, så ingen grund til at kaste sig over olieaktier endnu.

Trenden er stadig bearish selvom vi har brudt vores channel. Jeg forventer som minimum at vi kommer ned og tester $47.00 igen, inden vi evt. Kører op. Og jeg siger evt. fordi at det skal jeg se beviser på før jeg tror det. Ellers ser jeg nærmere at vi stille og roligt vender snuden mod de $40 efter en korrektion.

Jeg tror at vi får en stigning op herfra, måske en mindre til omkring $49.28 eller en større korrektion til salgsboksen på $50.32-$51.14. Hvis jeg læser markedet rigtigt lige nu så er salgsboksen, klart det bedste sted at sælge. Jeg målte lidt på det her til aften, for at finde ud af hvad købere og sælgere tænker. Og jeg må sige at $50.32 giver mening for begge parter. Det skal forstås på den måde, at jeg ser en short term trekantsformation, som tegnet på grafen. Prisen bevægede sig et lille stykke op før den konsolidering opstod, og dette vil formentligt skabe en breakout til højere priser. 100% ext. Af denne lille trekant er på $50.33. Dvs. vi har en 100% ext. Hvor køberne vil tage profit på deres lille trekant, samtidig med at sælgere vil sælge salgsboksen. Det er for mig picture perfect lige nu, hvis jeg gerne ville sælge som langsigtet investor. Ikke nok med det, har vi også toppen af vores long term channel lige omkring dette punkt, så det er endnu en ting der skubber priserne ned.

De aggressive kan derfor sælge $49.28 ved en reaktion fra sælgere, mens de mere langsigtede og konservative, kan vente til $50.32 området, som er perfekt for sælgere lige pt. Som andre muligheder er der alle supply zoner længere oppe og endnu en salgsboks, som i kan tage et kig på. Der er dog en $4-$5 op til.

Områder til profit ligger på $47, som er support lige nu. Her ville jeg tage en god portion af, lige meget hvor jeg havde entry. $44 og $40 er de næste områder vi skal være opmærksomme på. Personligt ser jeg ikke priserne kører ned til $29 og under som flere snakker om. Men mit bud er lige så godt/dårligt som andres. Så indtil videre må jeg sige at $40 er det laveste jeg går ned til, inden jeg kan se andet på mine charts.


Mit råd er:
Tage 50-80% af ved $47 og hold resten så lang tid i kan.

- Anders

CRUD.L
8/1 2015 23:41 AndersEgsvang 270849Der er ingen grund til en ny analyse til i morgen. Det eneste der er sket er, at vi befinder os i konsolidering. Salgsboksene er stadigt aktuelle. Modstandsområdet er også stadig det samme som i går, og trendlinjerne har heller ikke rykket sig. Vi ser stadig efter salgsmuligheder, og dem er der rigeligt af. - Anders

CRUD.L
TRÅDOVERSIGT