Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Flex lng


70912 Breaking News 12/1 2015 20:46
Oversigt

Er der nogen her, der har forstand på john frederiksen? For et stykke tid siden købte jeg en portion aktier i flex lng. Siden meldte jihn frederiksen sig på banen med et obligatorisk på alle aktierne, som dog ikke gik igennem. Nu fortsætter han køb af aktierne og har nu sikret sig 83 procent. Spørgsmålet er så om john frederiksen vil blive ved med at købe op, indtil han kan tvinge de sidste stædige ud? Min erfaring med den slags manøvrer er meget begrænset og tænkte, at nogen her kan gøre mig klogere eller måske henvise til et link, der kan hjælpe. Jeg vil egentlig helst blive i selskabet fordi jeg tror på sektoren på langt sigt og fordi flex lng har potentiale til store stigninger.13/1 2015 11:19 Helge Larsen/PI-redaktør 070924John Frederiksen har langsigtet investeret mange penge i Nordamerika i forbindelse med infrastruktur (rørføringer og afsendelsesstationer) til flydende naturgas. Han tror på sektoren, men er nu som så mange andre ramt af den faldende oliepris.

Han havde tidligere meget store poster i GOLAR, som nu skiftes ud med FLEX LNG. Tror faktisk, at han vil gøre dette selskab til en meget stor aktør i fremtiden.

Hvorvidt vi private investorer får lov til at være med i startfasen har jeg ikke rigtigt noget bud på. Ingen tvivl om, at han dog på sigt vil udvide aktiekapitalen og hente arbejdspenge til ekspansionen hjem over børsen. Det er hans normale model i andre selskaber.TRÅDOVERSIGT