Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

En sektor i stærk vækst


70969 Michael_Krasnik 15/1 2015 13:03
Oversigt

Har lovet at skrive lidt om amerikanske Taser (TASR) som producerer den kendte Tazer til at paralysere voldsomme kriminelle frem for at benytte et skydevåben. Først nogen fundamentale oplysninger. MKT cap 1,35B, P/E 65, EPS +0,40. Så alt i alt en stærk virksomhed som genererer overskud. En lidt høj P/E som blot antyder at der er store forventninger til firmaet.

Hvad der gør TASR interessant nu, er deres kamera teknologi. Over hele verden stilles der et større krav til at dokumentere politiets handlinger, og ikke mindst den kriminelles handling. Body kameraer er løsningen, samt opbevaring af det optagede materiale som TASR kalder "EVIDENCE". Det nyeste fra TASR er en Tazerpistol som arbejder sammen med body kameraet, så dette automatisk starter op hvis Tazeren bliver benyttet. Dermed glemmer man ikke dokumentationen for handlingen.

Der er kun få konkurrenter på markedet inden for body kameraer for politi og militær. GoPro´s kameraer er ikke egnet, hverken i kvalitet eller design til at opfylde disse krav. Nærmeste konkurrent er Vievu.com som ikke er børsnoteret. Hele det amerikanske politi står for snarlig udskiftning af gamle Tazere, samt er bodykameraer et krav et krav fra alle sider både politisk og folkeligt. Englands politi er ved at indføre bodykameraer på mange betjente, og rygter siger at TASR bliver leverandøren. Ikke kun i England, men overalt i hele verden efterspørges disse kameraløsninger i kombination med EVIDENCE.

Jeg er overbevist om at fremtiden for TASR ser virkeligt lovende ud, dels fordi vi er inde i en helt ny voksende sektor, og fordi konkurrenterne vil være ude af syne i mange år. Derfor ser jeg ikke den store risiko på nuværende. De seneste ugers turbolens på aktiemarkederne har da heller ikke berørt TASR i større grad. Indtjeningen hos TASR er virkeligt flot, og ligger over niveau af GoPro. Deres server løsning EVIDENCE koster et månedligt abonnement som giver en solid løbende indtjening, og holder samtlige konkurrenter ude.

Jeg er enorm positiv på denne sektor, og har også AMBA i min portefølje som producerer Chips til kamerasektoren (dog ikke til TASR men til f.eks. GPRO) og jeg afventer GPRO indtil næste lock-up periode er afsluttet, og der kommer stilstand i kursen, men jeg er meget bullish på GoPro også, men altså først lidt senere. Jeg anbefaler et køb af TASR over kurs 23, og ligger selv lang i aktien fra kurs 26,5

http://www.theflyonthewall.com/permalinks/entry.php/TASRid2111149/TASR-NYPD-to-launch-body-camera-pilot-program-NY-Post-says

TASR




TRÅDOVERSIGT