Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Olie analyse til de ivrige


70977 AndersEgsvang 15/1 2015 22:39
Oversigt

Det er tid til en ny analyse, efter vi de sidste par dage, langt om længe, har fået en korrektion i markedet. Jeg holder stadig fast i at vi skal ned i de $40 tønden på Wester Texas Intermediate Crude Oil før vi har ramt bunden. Vi har i de sidste par dage set en stor stigning i priserne. Jeg sad og læste ordrene som de kom ind, da stigningen stod på. Stigningen var ikke skabt af store ordre på 80-200 kontrakter, men derimod på en masse ordre på 15-30 kontrakter. Det tyder mest af alt på profit-tagning. Det får mig derfor ikke til at blive nervøs, da de største ordre stadig kom ind som sælgere da vi nåede op til de $49-$51. Også level II viste ikke kontrol til købere. De ordre der blev lagt i markedet var flest salgsordre det meste af tiden. Jeg nævnte også $51 for nogle stykker som en mulig top, og det må man sige ramte meget godt. Det er ikke så overraskende at vi fik en stigning da vi har kørt ned i så lang tid uden nogen større korrektioner. Det der kan overraske var, at det gik så hurtigt, som det gjorde. Men det er sådan set ikke så sært. Når først sælgere får følelsen af, at andre tager profit, så skynder folk sig ud. Det får priserne til at stige og jo mere de stiger jo mere nervøse bliver sælgere og tager derfor mere og mere profit. Samtidig er der en del der køber for, at få noget profit og fordi de tror vi har ramt bunden. Det er ikke en god grobund for en langvarig stigning. De store spillere og Hedge Funde bruger dette til at få en bedre salgspris og for igen at kunne shorte markedet.

Vil man stadig gerne shorte markedet ned til bunden, så er de bedste punkter at gøre det på, $50.30 som er tidligere modstand i markedet, $49.66-$51.00, som er en stor salgsboks. Derimod har vi også $49.29 som også er tidligere support og modstand. Det er en god idé at tage noget vægt af på $45, da der tidligere har været en del købere her, som i nok kan huske. Resten kan man holde hele vejen ned til de $40 og traile positionen jo længere vi kommer ned. Der er endnu et salgsområde på $48.72-$49.32, men det skal højest sandsynligt ændres inden i morgen, derfor er det ikke nævnt med de andre. Kommer prisen under $46.15, så skal det ændres, holder vi os over, så er den også god nok.

Det er vigtigt at holde hovedet koldt og ikke lade sig lokke når det hele begynder at se svært ud. Følg planen, og lad markedet klare hvad det skal klare. En god talemåde at huske er: "Trades are like buses, if you miss one, then just take the next".
Det værste der kan ske hvis ikke du når en handel er, at du ikke tjener noget. Det værste der kan ske hvis du tager en dårlig handel er, at du taber penge.


- Anders

COP, CRUD.L, OKE, QEC.OL, SDRL.OL




16/1 2015 11:35 Helge Larsen/PI-redaktør 070981



Link til oliepriserne og futures i realtid:

http://www.investing.com/commodities/real-time-futures



20/1 2015 20:18 RTH76 271054



Tak for de gode analyser :−) bliver spændende at se, om olien ryger ned omkring 40 usd. Jeg overvejer selv at gå lang i olie, men vil først se en teknisk vending, så indtil videre står jeg på sidelinjen



23/1 2015 06:50 IQman 071121



Hej kunne se at prisen var under 46 us kl. 20 og tilbage nu over 47 per tønde. kan du se hvad der sker her ??



23/1 2015 11:14 AndersEgsvang 071126



Kong Abdullah døde i nat, det har fået priserne til at stige hurtigt pga. ustabilitet. Det er ikke holdbart og dermed ikke noget der vil have en indvirkning på den lange bane. Saudi fortsætter den politik de har gjort hele tiden, så med mindre de ændrer i det, så har det ikke den store betydning.



23/1 2015 12:13 BiopOrBust 171127



Hvis reaktionen på kongens død (og nej vi taler ikke Elvis) viser noget som helst, så er det da at olieprisen i høj grad bliver styret af andet end udbud og efterspørgsel.

Så ikke at jeg nødvendigvis er uenig i at Sauderne fortsætter deres hidtidige politik, jeg tør bare ikke konkludere noget - men det tør du jo så heller ikke Anders ;−)

De fortsætter, med mindre de ændrer.



23/1 2015 12:21 AndersEgsvang 071128



Jeg tør aldrig konkludere noget ud fra nyheder. Det er altid kun med til at skabe problemer synes jeg. Jeg venter derfor altid med at se hvordan markedet reagerer. Markedet lyver ikke :−)



TRÅDOVERSIGT