Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Skal Vestas op eller ned i dag...?


71090 MKT 22/1 2015 05:55
Oversigt

I dag er dagen hvor vi "alle" måske bliver lidt rigere og lidt fattigere. Rigere pga. aktiemarkedet formentlig vil stige på ECB's opkøbsprogram også kendt som QE. Fattigere pga. pengene skal betales tilbage en dag, og det ved vi jo godt hvem kommer til (skatteyderne/borgerne i EU).

Når man tisser i bukserne på en kold vinterdag, tja, så luner det så godt i starten, men bagefter.... arhhh.

Og nu til Vestas.

Vestas svinger enormt, både på dagsbasis og ugebasis og enklete dage er der indimellem store hop op og ned. Jeg har valgt at kigge på aktien på kort sigt, da indflydelsen af ECB meldingen klart kommer til at påvirke markedet i dag.

Umiddelbart, så har Vestas lavet et par bullish flag-formationer. Det ene bullflag er brudt og har et target på ca. 285, det andet er ikke brudt, og har et target på ca. 292. Dette er klart positivt rent teknisk.

Der er dog modstand i aktien ved kursen omkring de ca. 265-260 og igen lidt før i de ca. 250-252.

I 261 ligger der desuden target på en ab=cd formation. I 261 ligger desuden fibonacci 76,8 % retracement fra toppen i 290.

Mit bedste bud er at vi får en stigning i dag op til de ca. 260-265. Brydes dette niveau i morgen fredag, så er der åbnet op for en test af toppen fra sidst i de ca. 290-305. Dog med lidt modstand i de ca. 272.

HUSK nu, at hvis ECB skuffer i dag, så kan vi også få et brat fald. det vil klart også påvirke Vestas. Så for den korte investor kan man ligge et stop loss ind i de ca. 230, som er den sorte stigende trendlinje.

God dag og god trading.

- Morten

PS. Det bliver ganske givet en vild og volatil dag i dag (op eller/og ned).

(jeg skal nok svare på tråden ved spørgsmål, men det bliver først i aften, da jeg er optaget i dag).

TA, Vestas, VWS.CO
23/1 2015 15:46 mccarthy 271133TGIF! Ja Vestas skal op og igen tror jeg at FY2014 regnskabet bliver en flot markør. Kursen er i mine øjne alt for lav. Så kursen vil formodentlig stige ekplosivt efter regnskabet, for derefter at sive; hvorefter short angrebet starter og kursen basker ned - altså samme scenarie vi har oplevet igen og igen det seneste år. Og det giver mulighed for os små til at satse - det jeg kalder 'scor og stik af'.
Ellers er jeg begyndt at gå kontant fordi jeg heller ikke ser fidusen i QE ( altså et QE uden nationale reformer ). Os der har aktier er blevet begunstiget, medens de der er arbejdsløse og ramt på anden vis har fået huslejeforhøjelser - det skaber da ingen langsigtede værdier; og på søndag stemmer Grækenland vel 'fornuftigt' og løber fra samtlige aftaler med E.U., hvorefter QE bliver skrædersyet til at holde landet inde i varmen. Så den berømte varme man får af at gøre i bukserne tror jeg bli'r kortvarig. Bemærkede at de spanske banker bakker i dag og mit gæt er at QE hurtig manifestere sig som en fuser netop fordi der ikke kommer de reformer som vil skabe dynamik i Europa - og der er Danmark jo et pragtfuld eksempel.
God weekend til alle.23/1 2015 16:06 MKT 271134Meget fint indlæg maccarthy :−)23/1 2015 16:22 mccarthy 171135Tak og i lige måde. Jeg følger nok op med en kommentar d. 11 feb. når Vestas regnskabet er udmeldt. G.E. skuffer på vinddivisionen i dets aflagte regnskab, men G.E. stjal jo U.S.A. markedet i 2013, så den udmelding ta'r jeg med et gran salt; der er plads til alle i U.S.A., omend Vestas ser ud til at have den rigtige strategi målt med PTC i mente. Et relevant spørgsmål er hvornår ketchup effekten rammer aktien. G.S. er jo 30% højere i sin kurs vurdering og får vi de andre analytikerne til at skifte sindelag så bliver der jo fut i fejemøjet.TRÅDOVERSIGT