Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

TA på Genmab


71124 Hans-Henrik Nielsen 23/1 2015 09:31
Oversigt

I forbindelse med at Helge Larsen skulle ind på Millionærklubben her til morgen, lovede jeg lige at kigge på Genmab ud fra rent TA. Der er masser af fundamentale faktorer tænke på, så dette er ren TA.

Genmab er jo lidt en "umulig" aktie at analysere. Den gav et perfekt købssignal omkring 260 og har siden ikke set sig tilbage. Jeg har dømt den til nedtur flere gange, men den har totalt ophævet tyngdeloven.
Siden midten af december har den dog fladet ud, og stiger nu "kun" lige så meget som markedet. Volume er faldende og stochdmi begynder at vise højt niveau på kort bane.

Hvis jeg var inde i aktien, ville jeg ikke sælge før området omkring 370 brydes. Muligvis ville jeg dog nu begynde at tage lidt profit.

Problemet med disse vildt trendende aktier er, at det er svært at finde et naturligt støtteniveau, hvis trenden brydes. Næsten alle investorerne i Genmab sidder inde med massive fortjenester, og jeg kan høre på FB m.m. at folk begynder at spørge "er det tid til at tage gevinst". Den kunne godt udvikle sig til en "Vestas-case", hvor den pludselig smider 1/3 af stigningen på bare gevinsthjemtagning.

Men som sagt, var jeg inde, ville jeg blive der. Men som udenforstående, ville jeg ikke købe op nu (med fare for at lyde som en idiot om 3 måneder, når den er steget 100% igen) 


Hans-Henrik Nielsen
https://www.facebook.com/pages/Markettimerdk/16540038..

Genmab, GEN.CO
23/1 2015 13:09 Raun 371129Det var rart at høre i hvilket område der kan være en seriøs bund, men hvordan ser du på potentialet den anden vej?..... Hvor ligger der toppe?

Og nu ligger og roder lige over 400, burde den så ikke lukke gabet op til 424, før en eventuel nedtur?


Mvh.23/1 2015 17:38 Hans-Henrik Nielsen 271137Hej Raun,
Som jeg skriver, så er sådan en aktie her lidt "umulig" at regne ud. Teoretisk burde den ikke bare kunne fortsætte i det uendelige. Men det er ikke altid det stopper sådan aktie.
Som Helge også var inde på i Millionærklubben her til morgen, så er der stort fundamentalt/produktmæssigt potentiale i sådan en aktie. Men der skal ikke meget brud nedad, før mange vil få lyst til at tage gevinst.

Så TA er desværre ikke til meget andet hjælp her end til at definere den åbenlyse trend.

Beklager, at jeg ikke kan hjælpe mere :-)3/2 2015 12:01 Raun 171336Vi har i dag set en temmelig stor volatilitet i Genmab aktien. - Kan du prøve at kigge, om det gør noget ved ellers så flotte teknik?

Mvh.3/2 2015 12:47 Hans-Henrik Nielsen 171338Hej Raun,
Genmab opfører sig spændende i dag.
Den er faktisk brudt ned gennem kanalen, men har kæmpet sig op igen. Så pt. ligger den indenfor kanalen.
Bevægelsen i dag tyder på, at mange har ventet på et fall-back for så at købe op. Så jeg er spændt på at se de næste par dage. Men indtil nu trenden intakt.3/2 2015 14:12 Raun 071339Mange tak for hurtigt og ikke mindst "behageligt" svar...:-).... Kan du sige noget om nogle niveauer man skal holde øje med, for at den holder sig indenfor trenden?

Mvh.TRÅDOVERSIGT