Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Celgene STORT KØB(analyse)


71215 cnsinvest 27/1 2015 12:34
Oversigt

KORT BESKRIVELSE:

Celgene er en international lægemiddelvirksomhed, der arbejder på at forbedre livet for patienter med kræft og invaliderende inflammatoriske sygdomme.
I Celgene stræber vi efter at skabe innovative og livsforandrende lægemidler til vores patienter. Vores mission som virksomhed er at opbygge et større globalt biofarmaceutisk selskab med fokus på opdagelse og udvikling af lægemidler til behandling af kræft og alvorlige inflammatoriske sygdomme.
Celgene har mere end 200 igangværende kliniske forsøg over hele verden med potentielle nye lægemiddelstoffer til patienter med hæmatologisk kræft og kræft med solide tumorer herunder myelomatose, myelodysplastisk syndrom, kronisk lymfocytisk leukæmi (CLL), non-Hodgkins lymfom (NHL), glioblastom, og ovarie-, pancreas- og prostatacancer.
Celgene forpligter sig til altid at arbejde målrettet for patienter. Vi mener, at alle der kan drage fordel af vores medicinske opdagelser, bør have muligheden. Celgene sætter altid patienten først og tilbyder løsninger, der bidrager med information og støtte til vores innovative behandlinger.

ANALYSE:

Kigger vi på denne aktie, ses der en aktie som har udviklet sig meget positivt igennem det sidste år. Grunden til dette er deres store resultater igennem deres R&D. Når man kigger på et biotek selskab er det altid vigtigt at følge op på om det har succes i deres R&D og om deres tidligere pipeline har skabt gode resultater, ved at et selskab har gjort dette giver det investoren mere tro på at det kan ske igen. Selskabet som dette har vist en god historik med dette, og de har i dag en flot pipeline med mange produkter i enten fase 2 eller 3. Samtidig er det altid positivt at se et selskab får en stigning i deres R&D, og i det 3 kvartal regnskab som blev udgivet i oktober, så man en stigning i R&D. I 2013 samme periode, brugte man 405 millioner dollar, men i 2014 endte man med 441 millioner dollar. Dette er et positivt tegn på at der sker noget i virksomheden.

Selskabet steg flot i oktober sidste år (2014) efter deres kvartal regnskab. I dette regnskab oplevede man store stigninger i deres salg af deres produkter, så der ingen tvivl om at selskabet har succes med at få omsat deres produkter. Samtidig havde det også en stigning i R&D som også er positivt for investor. Endnu et positivt faktor var at selskabet opkøbte deres egne aktier for omkring 2.8 millioner dollar.

Selskabet forventer stigninger i selskabet for hele året til næste rapport som vi ser senere i denne uge. Samtidig forventer de store stigninger i nogen af deres produkter.
Jeg tror at dette selskab har meget mere at vise i den kommende fremtid, og dette kunne være en god mulighed nu at komme ind i dette selskab. Hvis man ikke er glad for regnskaber, så vent i en 2 ugers tid, med at købe jer ind i denne aktie. Hvis man som mig tror det kommer med et flot regnskab, er der stor mulighed for at man lige hiver en ekstra stigning med.

Lidt teknisk, har denne aktie en P/E på 62,22 og ja det er højt men det er vigtigt at huske at biotek selskaber tit har rigtig høje P/E.
Selskabet har en Market Cap på 98.95 Billion dollar.

Håber det kan bruges :)
Her vedhæftes et nydeligt chart af selskabet fra det sidste år.

Vurdering: KØB

CELG
TRÅDOVERSIGT