Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Facebookgrupper


71291 TAer 1/2 2015 09:58
2
Oversigt

Bedste facebook-grupper

Dansk Investor Netværk

Her er niveauet meget højt, mange gode analyser på et højt niveau, kan garanteret virke lidt for svært for en nybegynder kunne jeg forestille mig. Tonen er god, stemningen er god, og gruppen er ledet af en fornuftig og objektiv person. Der er ret mange gode tips at hente her og ret mange guldkorn for en lidt eller noget erfaren investor.

Aktieportefølje

En meget stor gruppe, hvor rigtig mange nybegyndere er. Gruppens ledere har brugt penge på pr skriver de selv og reklamerer for deres private hjemmeside i gruppen. Det lange formål er nok penge ud af brugerne og de forlanger også allerede penge af brugere hvis nogen laver reklame for deres egen hjemmeside i deres gruppe. Meget simple spørgsmål ofte, og niveauet er meget lavt som regel. Stemingen er til tider god, men de to ledere er kontroversielle, og skændes ofte med brugerne og lederne gør det ikke på en særlig sympatisk eller voksen vis. Derudover så sletter lederne meget kritik af dem selv i indlæg og debatter, eller sletter hele debatter og smider med rund hånd ud alle de ikke kan lide. Det er faktisk ærgerligt for gruppen selv at lederne er sådan for mange gode brugere er nu væk fra gruppen. Meget sjældent brugbare tips for en lidt eller noget erfaren investor men helt sikkert god for en nybegynder.

Kender I andre facebook-grupper ?



1/2 2015 10:10 Helge Larsen/PI-redaktør 071294



Det er bare om at søge på "aktie", "aktier" m.m. på facebook. Der er et hav af grupper - også i udlandet.Der er også grupper som Vestas, Topotarget og mange andre, hvor der kun snakkes om en enkelt aktie. I dette segment er der så flere grupper, som er totalt lukkede. Her kan der være helt ned til 3-4 medlemmer.

Dansk Investor Netværk er god. Her er vi mange fra f.eks. PI som er aktive.

Hvorledes adm. personer kører deres grupper eller aktieboards bruger jeg ikke tid på. Det må de 100 % selv om. Kan man ikke lide lugten i bageriet, så er der masser af andre steder at gå hen.



1/2 2015 10:45 TAer 071296



Jeg ved godt der er mange andre facebookgrupper deltage i, og det kan være lidt håbløst at deltage i dem alle, så men min hensigt var også at få anbefalinger, jeg skriver selv hvad jeg mener om de to jeg kender, hvoraf vi begge er enige om at Dansk Investor Netværk er god. :)

Jeg bruger som sådan heller ikke tid på hvordan grupperne leder, men hvordan grupperne ledes kan jo have en indflydelse på hvem der deltager i grupperne, indholdet i grupperne og tonen i grupperne. Så selvom man ikke bruger tid på det, kan det stadig påvirke selve indholdet i grupperne. :)



1/2 2015 11:23 Helge Larsen/PI-redaktør 171297



Jeg har sat et direkte link til Dansk Investor Netværk på forsiden af ProInvestor.

Når vores partnersider er færdige her i foråret, så tror jeg, at jeg laver en linksamling over nogle af de mange muligheder der findes på facebook for at debattere aktier og investeringer. Alle er velkommen til at komme med forslag til disse.



TRÅDOVERSIGT