Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Større købere end sælgere i meget lang tid (WTI)


71330 AndersEgsvang 3/2 2015 00:27
5
Oversigt

Så fik vi købere på banen. I det sidste stykke tid har markedet haft svært ved at komme ned. Sælgerne mistede momentum og kunne ikke komme ned og teste bunden af den bearish channel igen. I fredags kom der en masse sælgere til på et salgsområde, som kort efter var fanget i en position de ikke havde lyst til at være i. Det skabte en enorm bear trap og senere et "Short squeez" som hurtigt fik presset priserne op. Det fik mig til at placere mig i COP, og da jeg fik kigget lidt på SDRL over weekenden blev jeg også lidt lun på den, så den erhvervede jeg til morges.

Det er stadig for tidligt, efter min mening, at være 100% sikker på at bunden er nået. Der er stadig rigtig mange ting der kan gå galt. Rent teknisk har vi set flere større købere end sælgere de sidste par handelsdage og det er derfor jeg er begyndt at se på købsmuligheder på mit chart. Vi har en enorm supply zone fra $49-48-$51.74, som vi skal igennem før det begynder at se rigtig godt ud. Det er den der lige nu står i vejen for en god optur. Foruden den store supply zone har vi også modstand på $50.00 og $50.77. Det er derfor vigtigt at vi kommer igennem alle disse punkter, før det for alvor ser godt ud.

Hvad ser så godt ud?

Golden Cross har vi fået for første gang i lang tid. Det er ikke noget jeg ville handle i sig selv. Men ligger man det sammen med en ordrebalance til købernes fordel, så ser det meget godt ud. Vi har fået en reset i "wave-count", hvilket også taler til trendskift.

$48.59-$48.13 er den første købszone på vores chart. Det er stadig et aggressivt købssetup, da vi stadig befinder os i et område med rigtig meget modstand. $47.86 er det næste område man muligvis kan købe og efter det kommer der en stor købszone lige oven i alle EMA's. $47.07-$46.24 hedder dette område.

Det vi skal holde øje med i den uge her er Inventories rapporten onsdag. Den vil formentligt vise at der stadig er en del olie på lager, og det bliver derfor spændende at se hvordan markedet vil reagere på dette. Vil sælgerne banke prisen ned, eller vil køberne fortsætte deres færd. Det må tiden vise.

Lige nu har vi en meget aggressiv bull channel. Den vil helt sikkert blive brudt i det næste stykke tid, da køberne umuligt kan holde det momentum de har lagt for dagen. Det er muligt at den channel skal tegnes om, eller udvides senere, men lige nu er det den jeg går efter.

Det er vigtigt at pointere at alt dette er baseret på TA. Der er ikke sket det store ift. Udbud/efterspørgsel, og derfor siger jeg man skal se godt efter onsdag. Det er et meget spekulativt marked, og derfor skal det blive spændende at se hvordan markedsdeltagerne reagerer onsdag kl 16:30.

Den røde pil der er tegnet på mit chart, viser den bear trap der gjorde at jeg begyndte at købe COP og SDRL. Det var meget tydeligt her hvordan sælgerne hurtigt fortrød deres handling og hvordan køberne greb den lige med det samme. Det er i områder som dette det er vigtigt at læse candlesticks og tænke på det psykologiske i markedet.

- Anders
TRÅDOVERSIGT