Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

Q&A med Genmab A/S, 26 Februar Kl. 14:30 Læs mere her
      

Så oprandt dagen for Genmab


71353 Hans-Henrik Nielsen 3/2 2015 21:27
Oversigt

Så kom dagen, hvor Genmab-aktien brød sin gode opadgående trend for første gang siden oktober 2014. Aktien er steget op fra 250 til de nuværende 425 i nærmest en snorelige stigning (dog med dagen i dag som undtagelse)
Dagen startede i 440, var nede og vende i 400 for så at slutte i 425.

For kort tid siden skrev jeg en analyse her på PI, hvor jeg skrev at Genmab var lidt en umulig aktie at analysere med Teknisk Analyse, idet kursudviklingen var én lang optur uden naturlige områder at falde tilbage til.
Det der sker rent psykologisk i sådan en optrend er, at flere og flere begynder at sige til sig selv, at "dette kan umuligt fortsætte". Derfor bliver Stop-loss-niveauerne sat som beskyttelse for at tabe gevinsten. Og når vi så, som i dag, ser et brud ned igennem nogle af de naturlige stop-niveauer, så går det pludselig stærkt.

Der kan være mange grunde til faldet i dag. Men efter børsens luk i dag, kom der en melding om resultaterne på midlet daratumumab, der er en vigtig satsning for Genmab. Når sådan en melding ventes, er det meget naturligt, at der tages gevinst. Og når trenden så har kørt så længe som i tilfældet her, så er en kraftfuld reaktion ret naturlig.

I tilfældet med Genmab, så har der siddet rigtigt mange investorer rundt omkring og sukket efter et lille fall-back i prisen, hvor de så kan købe lidt billigere op.
Dette er formentlig grunden til den meget kraftige og hurtige stigning igen i dag. Som I kan se, så blev der omsat ca. 10.000 aktier i de 10 minutter, hvor faldet var størst, og så ca. 37.000 aktier de næste 10 minutter, hvor aktien kæmpede sig tilbage igen. Herefter steg kursen langsomt dagen igennem for så til sidst at ende i 425.

Hvis vi kigger på ren Teknisk analyse, så er den lange optrend stadig intakt. Kursen lukkede indenfor rammerne af den opadgående trendkanal, så alt er stadig fint.....i teorien.
Problemet i aktien er dog, at der nu er sået tvivl i hovederne på nogle af de investorer, der gerne vil beskytte deres gevinst. Så efter en dag som i dag, må det forventes at der kommer lidt mere udsving i aktien i den kommende tid.
Og dette er vel at mærke, hvis vi kun ser aktien lokalt med danske øjne.

For efter lukketid kom så udmeldingen om lægemidlet, og dette var en ganske positiv udmelding. Så alt burde være godt. Men da USA så åbnede, så begyndte aktien at falde på US-markedet. I skrivende stund kort før markedsluk er kursen i USA nede med næsten 25%

Hvad denne massive nedslagtning skyldes, har jeg pt. ikke kunnet finde en helt klar forklaring på. Men det kan muligvis være, at der nu er gået børspanik i de investorer, der har set deres Genmab-beholdning stige i værdi næsten hver eneste dag.
Hvis dette fald fra USA skal overføres til Danmark i morgen, så snakker vi et fald på ca. 100 point. Så slemt går det formentlig ikke. Men jeg kan følge de forskellige fora på nettet, og kan se, at nuværende Genmab-aktionærer kommer til at åbne computerne med bævende hjerte i morgen.

Så hvad der kommer til ske, kan ingen analyse forudse. Men spændende bliver det.


God investeringslyst

Hans-Henrik Nielsen
https://www.facebook.com/pages/Markettimerdk/16540038..

Genmab, GEN.CO

Genmab, GEN.CO
3/2 2015 21:49 Sukkeralf 571355Hvis man kigger på FA, så er følgende oplysningerne i Genmabs meddelelse:

1) ORR på 29,2%
2) Duration 7,4 måneder
3) Safety håndterbar

Kigger man på Carfilzomib ser det således ud ved godkendelse:

http://www.cancer.gov/cancertopics/druginfo/fda-carfi..

1) ORR 22,9%
2) Duration 7,8 måneder

Og for Pomalidomide:

1) ORR 29%
2) Duration 7,4 måneder

http://www.cancer.gov/cancertopics/druginfo/fda-pomal..

Der er selvfølgelig flere nuancer, men vi ligger helt sikkert i det rigtige område. Vi mangler selvfølgelig at få udspecificeret ORR, men holder det nogenlunde samme niveau som i del 1, så er det rigtig godt !!

Mvh
Sukkeralf
4/2 2015 12:11 mollegade 071365Kan man ikke spekulere i at købe op i aktien på det amerikanske marked, da den der er langt billigere?19/2 2015 01:04 Raun 071560Hej HH....

Hvis man spørger pænt, kunne det så lade sig gøre at få en opfølgning fra din krystalkugle? - Og meget gerne, hvis du har nogle godter, omkring nogle kurs niveauer der skal holdes øje med...

Mvh.TRÅDOVERSIGT