Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Svensk Stål


71393 Breaking News 5/2 2015 20:57
Oversigt

Jeg har flere steder hørt tale om, at det svenske aktiemarked kan nyde godt af pengeindsprøjtningen i EU. Samtidig kan Sverige ses som en slags sikker havn for investorer og måske kan danske kroner nyde godt af at flytte en tur til sverige. I den forbindelse er jeg faldet over Svensk Stål ssab. Både deutsche bank og svenska handelsbanken taler om muligheder for stigninger i aktien, der gennem en årrække har fået mange hug. http://www.aktiespararna.se/analysguiden/Hitta-Bolag/Stalindustri/SSAB/Analyser/2014/Synergier-och-valutautveckling-ger-SSAB-medvind/ . I den forbindelse kunne det være interessant at høre om der er nogle gode mennesker herinde, som kunne have en mening om aktien. Både teknisk og fundamentalt.5/2 2015 21:42 mlama 171394Jeg er selv inde med et frimærke ud fra samme betragtninger, selv om jeg må erkende at jeg ikke er dybt inde i brancheudsigterne. Analytikerne taler om fortsat overkapacitet i branchen, men price to sales på 0,4 og Price to book på 0,4 forekommer dog billigt for en virksomhed med en relativt sund balance.

Mht. rallyet i dag på 8% så er jeg ret sikker på at det udelukkende skete pga Handelsbankens købsanbefaling snarere end noget fundamentalt. Aktien var i et lille minus i minutterne inden og derefter var det ellers ud over stepperne resten af dagen. Efter et så kraftigt rally forårsaget af analytikere, bliver den noget mindre interessant i mine øjne, her og nu.

BE Group som også er i stålbranchen, faldt i øvrigt dag med næsten 20% pga endnu en emission.TRÅDOVERSIGT