Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
      

Olie-analyse


71496 AndersEgsvang 13/2 2015 00:35
8
Oversigt

Så kom jeg hjem til DK igen efter nogle dage i Berlin. Det skal fejres med en ny analyse af markedet.

Jeg har ikke set det store på nyheder og balancen i markedet i de sidste par dage, så dagens analyse kommer næsten udelukkende til at bygge på TA.

Hvis man ser på grafen for WTI, kan det virke som om at det hele bare farer op og ned. Det gør det sådan set også, men det var forventet. Jeg skrev inden jeg tog til Berlin at en tur ned under $50 igen, ikke ville overraskende. Det var først skidt hvis vi kom ned til de $47. Vi kom under $50, men ikke under $47, og dermed er alt gået efter planen. Igen kom der inventories tal ud højere end forventet, men var det overraskende, nej egentlig ikke. Markedet reagerede en lille smule negativt på det, men ikke meget. I sig selv er rapporten altså negativt, men det er ikke længere en overraskelse, og derfor reagerer markedet altså ikke så negativt, som nogle forventede.

Rent teknisk er WTI lige nu rigtig pæn. Vi fik et skud op for et stykke tid siden og mange købere kom til. Det sidste stykke tid har vi bare konsolideret frem og tilbage. Det er lige efter bogen. Efter et skud op, vil markedet tage sig en puster. Folk er stadig ivrige efter at købe, men samtidig tør de heller ikke holde for lang tid, og tager derfor hurtigere og hurtigere profit. Ikke alle er sikre på vi har ramt bunden, og dette skaber en trekantsformation.

Denne trekant vil på et tidspunkt blive brudt, og det vil efter min overbevisning formentligt komme til at blive et positivt brud. Der er lige nu modstand på $52.70-$53.30, som det største område. Her vil vi formentligt se et fald ned til $49.15-$48.60, hvor køberne igen vil tage over og vi vil ryge lidt op igen. Bryder vi over vores trendlinje fra toppen, så er der god mulighed for en stigning op over de $60. Bryder vi under vores bundlinje i trekanten, så vil jeg forvente at dette vil fejle igen omkring $47.75 eller $46.80, og dermed ryge opad igen.

Vi vil formentligt begynde at se noget lavere volumen i morgen, da der snart er rollover på kontrakterne. Dvs. der vil være 50% der handler kontrakten for denne måned og 50% er gået over til den nye kontrakt. Det kan godt give lidt misvisende handler. Men det må vi vente med at se til i morgen, når markedet går i gang.

- Anders
13/2 2015 00:48 AndersEgsvang 171497Jeg skrev markedet reagerede negativt på rapporten. Det kan godt misforstås. Det jeg mener med det er at rapporten var indregnet i det fald vi så før den kom ud. At markedet stiger efter har derfor ikke direkte noget med rapporten at gøre.13/2 2015 08:28 Clydesdale 071499Tak for det. Det går fint.

Selvfølgelig lidt hårdt at læse om Citys 20 dollars target som jeg anser som ren volapyk og markedsmanipulation.14/2 2015 14:17 Helge Larsen/PI-redaktør 071522Oliepris: Thorbørn Kjus har ofte været værd at lytte til:

"Vi tror på en oljepris på 74 dollar i siste kvartal av året , og vi snudde til et positivt syn på oljemarkedet 9 januar med en rapport vi kalte «Turning bullish to oil». Vi har også kommunisert mange ganger den siste måneden at vi tror bunnen i oljeprisnedgangen for denne sykelen ble nådd 13 januar på 46.6 dollar per fat. Vi er uenige med mange av de største bankene på Wall Street i at prisen vil falle ned på 30-tallet i løpet av andre kvartal, sier Kjus".

http://stocklink.no/Article.aspx?id=11162115/2 2015 21:07 Oliefreak 071531Hej Anders

Fin analyse.

Hvor er næste modstandspunkt efter 53,30 - og hvordan kan du datamæssigt se disse modstandspunkter?

/oliefreak16/2 2015 00:15 AndersEgsvang 071532Hej Oliefreak

De næste punkter ligger på $54 og $55 som det absolut største område. VI kan godt huske sidst hvor mange problemer der var i $55. Det tog tid at komme igennem. Kan vi skyde direkte i gennem dette punkt, ville det da være super. Men det er ikke sandsynligt at vi brager igennem uden modstand. Jeg ville ikke bliver overrasket hvis vi skal ned og teste $50 endnu en gang, inden vi fortsætter op.

Punkterne kan findes på mange forskellige måder. Jeg plejer at kigge på ordrebalancen i vigtige områder, historiske områder og psykologiske områder.

- AndersTRÅDOVERSIGT