Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Køb fodboldaktier - og bliv snydt !


7153 Sonku 6/4 2009 09:25
1
Oversigt


Der nævnes et sted i artiklen det er "små" tal, bare det at der overhovedet er et tal over nul, gør vel at dansk fodbold er ved at lave et kæmpe selvmål !!

6 % siger de kender til spillere der har modtaget penge - 11 % siger de ved der foregår noget lusket, er det virkelig små tal ?
Bliver der ikke skredet hårdt ind nu, hvad er så tallene om bare 5 år.


http://politiken.dk/fodbold/article685041.ece


Sørgeligt hvis de tal holder vand.....7/4 2009 09:50 dummy 07200Desværre er den slags undersøgelser jo anonyme - ellers mener jeg at "sportsfolk" som antyder at deres kolleger/arbejdsgivere kunne tænkes at medvirke til den slags - burde fyres og black-listes.

Dog er der formentlig tale om spillere, med oprindelsesland "syd for Hamborg" (det er negre allesammen) - som ikke forstår dansk humor og tager det alvorligt når "bøsserne fra Pestegnen" beklager sig over at en 1. plads er noget de "nådigt" kan få til låns - over en vinterpause.

Find et andet hold, som stiller op med en bænk med : Nordstrand, Sionko og Zanka eller tilsvarende og stil spørgsmålet hører FCK hjemme i toppen ?

Hvad de andre hold stiller op er vel kun af akademisk interesse ?

Mvh Kim13/4 2009 16:09 shifty 07773gammelt emne;

dette har man vidst i et pænt stykke tid, at fodbold aktier har det med umiddelbart at falde.TRÅDOVERSIGT