Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

En spændende dag i vente for Bavarian


71746 Hans-Henrik Nielsen 4/3 2015 08:47
Oversigt


Hvis I har fulgt mig her på FB-siden, eller hvis I hørte mig på Børsen Play forleden, så har I sikkert hørt mig snakke om Bavarian som en kandidat (jeg har selv taget en lille position i den).
Men hvordan kan det nu være, at jeg anbefaler en aktie, netop som jeg samtidig siger, at markedet nok skal ned.
Det jeg netop siger er, at jeg bliver super kræsen i disse situationer, og en sjælden gang kan jeg vælge at købe en aktie i sådan en mulig top-formation, hvis aktien giver gode signaler samt hvis aktien har en prisstruktur, der normalt ikke afspejler det generelle marked.


Og hvis I kigger på Bavarian her under, så er det en såkaldt "etape-aktie", der går sidelæns længe for så at skyde op på gode regnskabs- eller produktnyheder.

På ugechartet her kan I se, at vi har kørt sidelæns en periode, og nu begynder indikatorerne så at pege op ad. De fik mig til at tage en position forleden med et mål om at sidde i aktien i hvert fald 1-3 måneder (fordi jeg handler på ugechart-formationer).

Nu er Bavarian så kommet med en god aftale, så det bliver spændende at se, hvad det gør ved prisen i dag. Men mon ikke vi kommer til at se en pæn stigning. Der var dog ingen mulighed for mig for at vide, at der netop kom en ordre i dag, jeg så blot købssignalet.
Men da det er et muligt top-marked og Bavarian er en medicinalaktie så er jeg ikke inde med en voldsom stor position.

Jeg vil også lige gøre opmærksom på, at Bavarian er med i Helge Larsens raket-portefølje, som der har været talt så meget om. Mon ikke aktien får raketstatus med ordren nu. Det tænker jeg, den gør.

En anden ting jeg vil nævne, har at gøre med et godt spørgsmål, jeg blev stille på Børsen Play forleden. Spørgsmålet lød på, hvorfor jeg købte en aktie, der allerede var steget meget. Og jeg ved godt, at det engang imellem kan virke ulogisk. Burde man ikke købe billigt og sælge dyrt. Jo, sådan lyder det kendte købmands-motto jo. Problemet er, at man aldrig kan vide, hvor langt en aktie skal op. Hvis det faktum at en aktie er steget f.eks. 100% skulle holde mig ude, så skulle jeg ikke være gået ind i Vestas, da den var steget fra 40 til 80 (for derefter at stige til 300).

Så pas på med den logik der hedder, at "nu er den steget for meget". Det er lige så farlig en logik som at sige: "Nu kan den ikke falde mere".
Så længe jeg kan fornemme køberkraft i en aktie, så er jeg i princippet ligeglad med, hvor meget den er steget.
Men hvis jeg til gengæld står med to præcist lige stærke kandidater, så kan jeg godt overveje, hvilken af dem der er steget mest for at vurdere, hvor det største upside potentiale er. Men det er kun som et absolut sidste filter.

God vind på markedet i dag.


Hans-Henrik Nielsen
https://www.facebook.com/pages/Markettimerdk/165400380191772

BAVA.CO
TRÅDOVERSIGT