Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

sammenligning BAVA /Dandrit


71813 Henrik Skov Kejser 8/3 2015 17:51
Oversigt

jeg har haft noget svært ved at få formatet på en sammenligning (altså teksformatet) til at stemme - så jeg prøver som en vedhæftet fil i pdf-format.

Dette er en lettere fordansket udgave - så jeg håber at alle bærer over med de (formenlige) stavefejl...
pdfkopiMCV_Prostvac..pdf



8/3 2015 23:29 nohope 171819



Det er selfølgelig trist, hvis det betyder at menneskeheden går glip af en fantastisk gevinst på kræft området, men når Aldo´s navn dukker op - så er jeg smuttet.

nohope



8/3 2015 23:41 Henrik Skov Kejser 171820



Tjah - sådan er der sikkert nogen der har det. Til gengæld ændrer det jo ikke meget på dendritiske celler - de er nok nærmest ligeglade hvem og hvad ;)
Nogen har det sikkert på samme måde med Carnegie og Nordea efter OW Bunkers, og andre får det givetis sådan med Danske Bank Morgan Stanley når røgen letter fra NNIT noteringen.

Aldo er - hvad man så end måtte mene - ofte i stand til at være der hvor tingene sker :).

Personligt har jeg været i Dandrit et godt stykke tid før Aldo trådte ind i aktionærkredsen - og erkender gerne at hans erfaringer og netværk i US er ihvertfald en meget væsenlig forklaring på at noteringen lykkedes



TRÃ…DOVERSIGT