Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Astra Zeneca er i kikkerten, hvis Sverige viser styrke


71915 Hans-Henrik Nielsen 17/3 2015 23:04
Oversigt


En aktie, jeg har i kikkerten for tiden (hvis markedet viser en bund i Sverige) er AstraZeneca.
Prøv engang i se graferne her under (først dagsgraf og så ugegraf).

På dagsgrafen kan vi se, at AZN er brudt op igennem en lille nedadgående trend, der har kørt i 1½ måned siden starten af februar. Lige nu afventer kursen i samme niveau som seneste top, hvilket jeg gerne lige ser brudt. Den relative styrke (øverste indikator) er stigende, volume er i bedring med den helt kort waveindikator antyder nogle få dage med lidt salgspres.

Nu vil jeg jo også gerne se ugegrafen være positiv for at være helt positiv.
På ugegrafen er alt ved at vende op ad på indikatorsiden. Og især skeler jeg Weekwave nederst, der netop nu er ved at bunde ud, hvilket som regel giver købspres de næste 3-5 uger.

Det svenske marked er på min Weekwave faldende, men i løbet af en uges tid burde den nå en bund, hvor jeg så vil begynde at lede efter gode købskandidater igen. Og hvis markedet så ellers er nogenlunde positivt, så kunne AZN sagtens være en kandidat til de næste uger.

(Husk at ovenstående kun er mine egne overvejelser til egen portefølje og derfor ikke skal anses som købs- eller salgssignaler).


Hans-Henrik Nielsen
https://www.facebook.com/pages/Markettimerdk/165400380191772

AZN.ST

AZN.ST
TRÅDOVERSIGT