Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

To stærke bullsignaler efter hinanden


72014 vandkalv 28/3 2015 11:50
Oversigt

En omvendt hoved/skulder-formation efterfulgt af cup with a handle i Biotec Pharmacon - eller er det bare mig? Koppen er lidt skrøbelig, men synes casen holder. Det er spekulation i sårsalven, der har udløst det.
Kurstop fra december bør blive brudt på mandag.

Biotec, Biotec Pharmacon, biotek, bullish, IHS




28/3 2015 11:55 Helge Larsen/PI-redaktør 172015



Enig Vandkalv. Biotec Pharmacons CEO Svein Lien har jo fortalt på præsentatiionen i København, at resultaterne for den store test af Woulgan kommer her i marts. Det positionerer investorerne sig til.

http://www.proinvestor.com/?p=debat_1&postid=71941&thread=50&start=



28/3 2015 13:11 jens_dalhoff 172016



Jeg er tvivl om en detalje der kan have stor betydning ift markedsforventningerne der er høje nu. Sagde Svein Lien at markedstesten blev offentliggjort ult Q1 eller sagde han bare at testen var færdig? Eller giver det sig selv, at den bliver offentliggjort når den er færdig?

Han nævnte jo at efter den var færdig skulle S&N have lidt tid til at se resultaterne igennem - så kan vi vel ikke regne med at der kommer noget ud før de (Smith & Nephew) har kigget det igennem og evalueret på det først??

I forvejen er S&N EXTREMT påpasselige med hvad de sender ud af info til markedet og timingen i dette.



28/3 2015 15:11 Helge Larsen/PI-redaktør 172017



Tak Jens. Jeg sender ham en mail og får det præciseret.



28/3 2015 16:56 jens_dalhoff 072023



WOW tak Helge :−) og god weekend! Jeg håber han svarer og venter i spænding :−)



29/3 2015 19:07 jens_dalhoff 172032



Så faldt jeg over svaret (i mail fra Lien) på mit eget spørgsmål inde på Xi:

Det her stod også på Xtrainvestor som indeholder svaret på det vi snakkede om:

GeirHildershavn Limer inn et lite utdrag fra mail korrespondanse med Svein Lien i dag:
Ikke så mye spennende ,men ble litt nysgjerrig på hvilke føringer som ligger i bruk av evalueringstudien når denne foreligger.

1. S&N - Det er forventet at evalueringsperioden av Woulgan forventes ferdig i utløpet av q1 (tidligere utsagn fra deg).
Vil det bli børsmeldt når evalueringsperioden er avsluttet fra S&N sin side?
Svein Lien:
Vi har i dag ingen annen informasjon enn at S&N vil avslutte slik de har sagt og vi har meldt ved utgangen av Q1. Hvis det viser seg at dette er feil eller at vi på annen måte har ny faktabasert informasjon vil dette bli meldt.

2. Ved et evt. fortsatt stabilt forhold med S&N etter evalueringsperioden så er det forventet at videre forhandlinger som kan føre til distribusjonsavtale starter/inngås.
Er dette noe som vil bli meldt til markedet ,eller vil vi bli holdt i mørket helt frem til en eventuel avtale er blitt signert og inngått?
Svein Lien:
Det er ingen målsetting å holde noen i mørket, men vi forsøker å følge en linje med at vi melder faktabasert informasjon når vi har det og vi vil forsøke å få slik info så raskt som mulig for å kunne gi det videre til aksjonærene. Samtidig er vi forsiktige med informasjon som kan misforståes eller på annen måte mislede aksjonærene.

3.
Er rapporten fra S&N (i forbindelse med evalueringstudien) noe som dere kan bruke i egen markedsføring fra første stund eller ligger det noe form for karantene i denne rapporten til videre forhold med S&N er avklart ?
Under visse forutsetninger vil vi få tilgang til denne og vil også kunne bruke den, men det er mekanismer for dette i avtalen med dem. Dette for å unngå at vi tar informasjonen og snur ryggen til S&N.

Svein Lien:
Takk for engasjementet. Dere kan være trygge på at vi gjør alt vi kan for at dette skal bli bra. Dessverre er prosessene og ledetidene ofte lengre enn man tror. Samtidig er det veldig uklokt å forsøke å forsere beslutningsprosesser i store selskaper. De har sine prosedyrer slike prosjekter skal gjennom og det må vi forholde oss til.

29 Mar 2015 - 16:51 Bookmark Synes godt om 3 people like this.Rapporter misbrug



29/3 2015 23:30 Helge Larsen/PI-redaktør 172035



Tak Jens, så sender jeg ikke mailen til Svein Lien. :−)



TRÅDOVERSIGT