Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Olie-analyse


72082 AndersEgsvang 8/4 2015 22:54
Oversigt

Det er snart lang tid siden at vi har fået vendt olien, og jeg beklager den lange ventetid, men synes ikke rigtig jeg har haft tid til det.

Vi har nu over et længere stykke tid set en stigende tendens i olieprisen, men dagens udvikling viser ikke at dette fortsætter i de næste dage. Dette baserer jeg på det tekniske (Price Action) og det at vi endnu en gang så en stor lagerbeholdning i USA. Lagerbeholdningen er ikke så overraskende, så lad os tage et kig på det tekniske i stedet.

Man kan argumentere både for og imod en færd nord på. Rent Price Action mæssig, så ville jeg sige at vi skal ned under $50 igen, inden vi muligvis fortsætter op, men det kan vi først slå fast når vi ser reaktion fra markedsdeltagerne omkring den store opadgående trendlinje. Brager vi lige igennem, så fortsætter vi ned, men kan køberne holde os over, så kan vi godt se at priserne vil fortsætte med at stige.

Vi befinder os lige nu oven i en stor købszone (Fibonacci), som vil vise om vi skal op her fra. Det er et sted man skal regne med noget support, men begynder man at se på Price Action, så ligner da at vi skal ned under $50 igen, da vi har brudt vores kortsigtede opadgående trendkanal, fået 2 ben op, og derefter er vi nu vendt rundt. Hold derfor øje med om køberne kan holde prisen over det nuværende punkt, men vær meget påpasselig, da vi muligvis skal ned og teste den større trendkanal inden vi fortsætter op.

$50 vil være et stort supportområde og det samme vil $47.20. Læg også mærke til at vi ikke var oppe og ramme toppen af en større trendkanal. Det er sjældent det bedste købssignal du kan få, da det fortæller os at køberne har opgivet på vejen op, og at sælgerne har grebet bolden tidligere end forventet.

Får vi en lille korrektion op nu, så hold øje med området mellem $52.25-$52.60, her vil der muligvis være noget sælgerpres, og det kan være en god mulighed for at shorte markedet ned til $50.

- Anders
www.egsvang-trading.dk
https://www.facebook.com/egsvang.trading?fref=ts

Købspris for BG




9/4 2015 12:04 Jolka 072089



Mht Shells opkøb a BG Group har jeg noteret mig, at Shell vil købe BG aktier for pund 3,83, som skulle være 50 pct over lukkekurs i forgårs, som va omkring 9,00 pund - hvordan hænger det sammen.



TRÅDOVERSIGT