Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Olie analyse.


72185 MathiasWH. 21/4 2015 20:27
4
Oversigt

Hej tradere. Dette er mit første indlæg her på siden, og markerer starten på en række tekniske analyser, jeg løbende vil lægge op. Analyserne kommer til at omhandle de store indekser samt olie og guld. Særligt dette indlæg kommer til at være en vurdering af, hvor olien skal hen på swing-trading basis.

Kort sagt ser olien efter min vurdering meget bullish ud. Efter det store sell-off som begyndte i starten af Oktober, er køberne for alvor ved at tage fat igen. Prisen bundede i 45.50 og vi er så småt på vej op.

Som det ser ud lige nu, stagnerer prisen som følge af et ca. 14 dollar move opad. Det er ikke tilfældigt at prisen stagnerer netop her, da det er et tungt område med stor "commitment". Historisk set har vi toppet 3 gange i denne zone i løbet af februar - hvilket skaber et stærkt og solidt tag af sælgere. Altså en barriere køberne er nødt til at bryde igennem, hvis de skal gøre sig håb om at presse prisen endnu længere op. Derudover er der også stærk fibonacci sammenhæng i den måde prisen har bevæget sig på. Tager man sit "fibonacci-extensions" værktøj og tegner på første bull move siden bunden, kan man se at 4 vigtige fibonacci %-tal (27, 38.20, 50 og 61.80) markerer den stagnerende fase vi på nuværende tidspunkt befinder os i.
Selvom det ser meget bullish ud er man som trader altid nødt til at tage højde for hvad prisen fortæller os. Derfor er det vigtigt ikke at blive knyttet for meget til en bestemt idé men at være åben overfor både at gå long eller short.

Opsummeret - kan vi komme fri af den tunge zone (mellem ca 56.50 og 59), er der stort potentiale. Kan vi bryde over det runde nummer 59, vil jeg anbefale en long trade med følgende mulige targets: 60.50, 62 og 65.50.

Kan vi bryde under det runde nummer 56 (hvilket vi er tæt på) vil jeg anbefale en short trade med følgende mulige targets: 53.70, 52.20 og 48.40.

- Mathias
TRÅDOVERSIGT

72185 Olie analyse.
21/4 20:27 MathiasWH. 4