Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Er GoPro et opkøbsemne op til regnskab den 28?


72189 Michael_Krasnik 22/4 2015 12:57
Oversigt

Har i dag gennemhøvlet en masse artikler og analyser af GPRO og denne artikel anbefaler jeg alle at læse. Den vil give jer en forståelse af branded og hvilke muligheder der ligger fremadrettet for Gopro samt deres nærmeste konkurrenter.

http://seekingalpha.com/article/3048876-how-success-factors-of-businesses-change-from-polaroid-to-gopro

Jeg fortsætter med grave oplysninger frem der kan bekræfte om jeg skal supplere i Gopro eller vente til efter regnskab.

OK, vi ved nu at GoPro er det suverænt stærkeste brand inden for actionkameraer, og intet tyder foreløbigt på at andre mærker kan tage denne trone fra dem.

Hvis vi nu kigger lidt på de tekniske aspekter af kursudviklingen. Jeg hæfter mig ved at short interessen forsat er stigende, og i skrivende stund omkring 18 mill. shortede aktier. Det er forsat en ret stor del af udestående aktier, så der må forsat være mange som ikke har tiltro til at Gopro kan levere varen. Daglig volumen i aktien er afvigende og det kan betyde at IPO aktierne er ved at være solgt ud, men det kan også tænkes at der forsat er mange som ikke er blevet solgt, da volumen er aftagende. Jeg tror mest på det sidste, da shorterne forsat er aktive og venter på at næste sell-out af IPO aktier træder ind.

Jeg er forsat sikker på at GPRO er en fantastisk investering, men voilateten er forsvundet i aktien, så jeg tror egentligt det vil blive meget voilatilt efter regnskabet den 28 enten den ene eller den anden vej, eller som sidst, at aktien stryger til vejrs for at falde stort tilbage igen. Jeg er ikke tryg ved aktien på nuværende desværre, men vil måske købe en smule på regnskab...det kommer an på hvordan den reagerer op til regnskab.

Jeg har forsat GPRO i min pension, samt en mindre portion på min Degiro konto, så jeg er ikke ude af den, blot er jeg ikke sikker på at tiden er rigtig endnu.....tror vi skal se op til regnskab hvordan den arter sig, men min umiddelbare holdning er at timingen ikke er god nok endnu desværre.

Jeg følger nyhedsstrømmen de kommende dage, og min endelig beslutning er ikke taget endnu, men skal bruge nogen flere dage på at følge den.

gpro




29/4 2015 09:26 Michael_Krasnik 072222



Så kom GoPro med regnskab, og jeg havde selv 500 stk. med GAK på 45,3.

GoPro fik deres næstbedste resultat nogensinde, i et normalt svagt Q1, samt de opjusterede Q2 med 59%.

Aktien sluttede regulær handel oppe med 4% under høj volumen, samt AM med yderligere 10%.

Aktien er 40% shortet (40!!) så forvent et short squeeze af de helt store, hvis det fortsætter i dag.



TRÅDOVERSIGT