Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Store besparelser kan lure i Alfa Laval


72195 vandkalv 23/4 2015 17:32
Oversigt

Til de mere fundamentalt interesserede var der godt omsætningsnyt i pumpeproducenten Alfa Lavals regnskab i dag, men grundet rød handelsdag og udbyttefrasalg er den faldet lidt.

Jeg har fundet denne interessante artikel om et pilotprojekt i Alfa Laval ang. omkostningsoptimering: http://e-pressen.dk/industri-i-danmark-rummer-uudnyttet-vaekst/
Det er tankevækkende hvis andre af deres fabrikker kan spare så meget som 30 % på emballagen! Det vil skæppe på kistebunden for aktionærerne i hvert fald, og måske kan de nemmere få råd til rent faktisk at beholde fabrikker og medarbejdere i Skandinavien.

Flere millioner per fabrik per år kan blive realiteten, hvis de går videre med ideen og indfører talnørdregime nogle flere steder fra centralt hold. Jeg har ikke regnet på den samlede kursværdi gemt i sådanne tal, men interessant tegner det.
24/4 2015 09:46 Helge Larsen/PI-redaktør 172202


24/4 2015 16:06 vandkalv 172205Ja, bestemt :) Et interessant emne. Den har også fået en på goddagen som aktie efter udbyttet i dag, så nu er der vel parat til en stigning?TRÅDOVERSIGT