Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Nasdaq TA - 3. juni


72574 MathiasWH. 3/6 2015 17:32
0
Oversigt

Nasdaq'en har i de sidste 5 trading-dage befundet sig i en ekstremt stagnerende fase. Det er en usikker markedstilstand, hvor hverken købere eller sælgere kan blive enige. Netop derfor er det meget vigtigt at afholde sig fra at handle i sådanne omstændigheder, da det sjældent fører noget godt med sig. Det er her en masse tradere taber penge, hvis de ikke har tålmodighed nok. Nu har jeg i 5 dage "siddet på mine hænder", og venter stadig på et signal til at bryde ud af den her trælse zone, som forhåbentligt snart slutter.

Forud for de nuværende markedsomstændigheder, befandt prisen sig i en solid opadgående trend, som blot for nylig blev brudt. Efter bruddet var der en stejl nedtur, efterfulgt af en endnu stejlere optur, som mundede ud i et "reverse trendline touch" (se billede). Denne berøring med det tidligere support niveau (nu modstand), kan ses som et tegn på at vi muligvis skal nedad efter den konsoliderende fase ophører. Et brud af sidste swing low (4480 området), ser jeg som et område hvor en short trade ikke ville være så tosset. Herfra ser jeg 4441 og 4410 som mulige targets, pga. fibonacci relevans og uenighed mellem købere og sælgere.
Men Nasdaq kan også sagtens opleve en optur, hvor jeg ser et brud af 4542 området som relevant. Herfra kan vi potentielt fortsætte op til 4575, hvor der igen er modstand at finde.

- Mathias
www.tradingjourney.dk
https://www.facebook.com/TradingJourneydk




TRÅDOVERSIGT