Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Markedsopdatering


72586 Hans-Henrik Nielsen 7/6 2015 19:49
3
Oversigt


Så kom endnu en video af sted her fra.
Og efter et par uger, hvor det hele stritter lidt i alle retninger må jeg erkende, at det bliver lidt en "bob-bob-analyse", hvor jeg har svært ved at lægge mig fast på en klar retning i markedet.

For et par uger siden var jeg ganske klar på optur, men markederne har hoppet og danset lidt, så indikatorerne er ikke helt så klare i spyttet i denne uge.


Jeg er dog stadig inde i Rockwool, Pandora og Schouw, som jeg også gennemgår i slutningen af videoen.

Hans-Henrik
https://www.facebook.com/pages/Markettimerdk/165400380191772




9/6 2015 10:48 C.p.Bruus 172593



Hvordan ser du det samlede marked i forhold til Grækenland problemet med at få betalt? Hvordan vil det påvirke det samlede marked. Er det måske på tide at sætte pengene kontant. Jeg selv har ikke meget tiltro til Grækenland efterhånden, og aner en række alarmsignaler som vi har set før - pre-amerikansk-boligbobbel. Her høre vi igen om vanskeligheder med tilbagebetaling af lån, alt imens økonomer maner til besindighed. Synes det lugter lidt luret, og mine nakkehår taler deres tydelige sprog. Vi har prøvet det her før !



10/6 2015 19:07 Hans-Henrik Nielsen 072600



Hej Bruus,
Du har ret i at Grækenland er en stor joker i ligningerne lige nu. Jeg har lidt svært ved vurdere, hvor meget af et græsk exit, der allerede er indregnet.



TRÅDOVERSIGT