Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Aktiebreve mv. - opdatering


72612 investor1989 14/6 2015 12:17
Oversigt

Jeg har over de seneste 6-12 måneder fået en masse henvendelser fra investorer, privatpersoner, virksomhedsejere mv. som har investeret i flere af mine tips fra den nordiske sektor såsom:

Protector Forsikring
Bakkafrost
Genmab
Exiqon
mv.

Dette er flere af de gode cases fra Skandinavien som jeg har nævnt offentligt, men jeg investerer selvfølgelig også globalt og finder ligeså gode ideer i USA, Europa osv. Disse tips laver jeg også analyser af men deler dem kun med folk der betaler mig herfor eller til de personer som har investeret i mit firma.

Jeg har nævnt at folk ville kunne få en gratis prøvetid hvis de skrev til mig herinde. Jeg er dog blevet overvældet af beskeder fra en stor personkreds som gerne vil være med herunder også personer som er helt nye på aktiemarkedet. Da jeg lever af at investere og bruger al min tid på research kan jeg selvfølgelig ikke dele gratis analyser ud i så stort et omfang. Da jeg leder efter guldet og finder måske 5-6 virkelig gode nye cases hvert år og jeg kun anbefaler aktier jeg har en ekstrem overbevisning om er værd at investere i er de enkelte tips unikke for mig. Derfor bliver jeg nødt til at meddele at jeg ikke kan dele gratis tips og analyser ud til folk.

Jeg er altid åben overfor at vejlede nye investorer osv. om hvordan man bør begå sig på aktiemarkedet og give gode råd. Jeg vil dog ikke kommentere på enkeltaktier og hvad jeg mener om disse.

For personer som har en hvis formue og er interesserede i at få adgang til mine aktieanalyser kan de skrive til mig. Enten en privatbesked på ProInvestor eller til investor1989@hotmail.com.
Jeg vil enten sælge et årligt abonnement til mine analyser eller til udvalgte personer (skal godkendes af bestyrelse og generalforsamling) lade dem investere i mit firma og dermed få gratis analyser samt afkast af deres investering.

Jeg håber ikke jeg har givet folk falske forhåbninger og at personer stadig er glade for de tip jeg har givet. Men jeg kan ikke dele gratis analyser ud til 50-100 personer da jeg må bruge min tid på mine abonnenter og aktionærer.

MVH
Investor198914/6 2015 22:34 TeamGarlic 172614Hej IV89
Det tror jeg såmænd alle kan forstå. Er din indsats og udbyttet heraf værd at betale for, så må folk til lommerne og betale for at være en del af dette. Det håber jeg du får succes med. Jeg har selv nydt godt af dine tips og kommentarer i chatten. Tusind tak for det.
De bedste hilsner
TGTRÅDOVERSIGT