Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Lidt tanker om hvordan man kan gribe DAX an i morgen.


72701 kongshoj 5/7 2015 21:43
Oversigt

DAX.

Der er ingen tvivl om at der kommer lidt volatilitet i DAX ved åbningen i morgen. Jeg ser det som mest sandsynligt at DAX åbner med et gap ned i morgen. Men vær opmærksom på supporten i kurs 10,952, 10,879 og 10,829 som jeg har markeret med linjerne. Den kan maget vel bremse faldet, præcis som det skete sidste mandag, (markeret med den røde pil). Der er en spekulationsmulighed i at lukke sine overnight short positioner, og put optioner, og åbne en lang DAX position hvor man på intraday chartet vil se et bounce.

Husk at bevar overblikket, på flere måneders sigt er DAX stadig i en teknisk korrektion.

Slutteligt: det er blot min vurdering (som kan være forkert) på hvad man kan gøre set ud fra et teknisk analytisk synspunkt.

God trading.

I kan se chart på min heystocks profil.

Med venlig hilsen
Kasper Kongshøj
http://heystocks.com/user/Kongshoj
http://heystocks.com/fresh5/7 2015 22:47 PMPirate 072702Normalt følger jeg ikke så meget med i DAX, men lige i disse timer følger jeg alle markederne, da der kan være gode (men også mere risikable) handler at lave i forbindelse med usikkerheden.

Mit umiddelbare bud er, at DAX nok vil bryde igennem alle tre støtteniveauer kort efter åbningen, og komme ned i nærheden af 10700. Herefter vil vi nok se den retter sig lidt, uden at jeg dog tror den kommer over 11250.

Men her skal vi passe meget på kursen på EUR, som kunne ødelægge en sådan forudsigelse. EURUSD har vist svaghedstegn siden gappet ved åbningen af dette marked, og ser vi yderlige store fald her, kan det hjælpe på DAX.

P.S: Ved en long straddle, som du tidligere anbefalede, ville jeg nok ikke lukke mine puts. De vil være langt out-of-the-money, og med spreads og handelsomkostninger - og det, at der stadig er en chance for upside volatility - kunne det måske være en ide bare at beholde dem indtil videre.6/7 2015 00:11 PMPirate 072703Jeg mente naturligvis, at jeg ikke ville lukke mine calls. Det giver god mening at lukke puts i morgen, hvis man er helt kortsigtet.6/7 2015 08:35 kongshoj 072704Jeg giver dig medhold i at man med optioner kan opnå fordele ved ikke at følge teoribøgerne slagvisk. Dvs lukke puts ved åbning og beholde calls indtil DAX er færdig med at korrigere.

I nogle teori bøger og blogs står der at man skal komme ud af dem med det samme efter et udsving, det mener jeg er noget vås. Det bør være op til det eneklte individ i den enkelte markedssistuation at vurdere hvordan ens positioner skal gribes an.

Med venlig hilsen
Kasper Kongshøj
http://heystocks.com/user/Kongshoj
http://heystocks.com/fresh7/7 2015 00:55 PMPirate 072706Teori er vigtigt, men man skal passe på med at følge en teori slavisk. Den virkelige verden er som regel lidt anderledes end teorien.

For eksempel kan man ud fra Black-Sholes teoretiske antagelse af, at volatiliteten er log-normalfordelt, rent matematisk regne sig frem til, at man ved hjælp af optioner kan lave helt risikofri arbitrage mellem afkastet af f.eks. aktier eller obligationer. Det holder naturligvis ikke i virkeligheden, for så ville alle gøre det, og så ville aktier og obligationer have næsten samme afkast.

Antagelsen glemmer den tykke hale, og at aktier har det med at tage trapperne op men elevatoren ned, populært sagt. Men hvis man kender teoriens begrænsninger, er den alligevel værdifuld.

Jeg er selv lidt ny hvad angår optloner, og har endnu ikke brugt dem til at købe eller sælge risiko. Men jeg følger dem lige nu for at jeg kan få en bedre forståelse af dem. Såvidt jeg kan se af markederne, kan det bedst betale sig at udstede/sælge optionerne.

Når jeg mener det kunne være en ide ikke at lukke calls i denne situation, skyldes det især handelsomkostningerne, som med optioner out-of-the money kan være høje i forhold til den underliggende værdi (men ifølge Black-Sholes teoretiske antagelser er nul). Men det afhænger naturligvis af, hvor lang tid optionerne har tilbage i løbetid.TRÅDOVERSIGT