Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Hugo Games A/S


72716 tradenca11 9/7 2015 16:03
2
Oversigt

HUGO GAMES A/S fra Gammel Kongevej er netop gået på børsen, hvor selskabet på IPO'en uden det mindste problem rejste DKK 50 mio.

Se www.hugogames.com


Skærmtrolden Hugo (fra Eleva2ren og Nina Klinker) har international bæreevne fordi nationalt TV i 44 lande franchisede Hugo-indslaget. I Brasilien var der op til 2 mio. personer, som kæmpede om at komme igennem slusen og få lov at styre Hugo. I Tyrkiet genkender mere end 90 % af befolkningen NU skærmtrolden Hugo - og de tror, at han er tyrkisk - russerne tror, at han er russisk osv.

Der er en håndfuld 2-4 år gamle Hugo spil i AppStore. Det første, Hugo Retro mania, fik 1 mio. downloads på godt en måned uden at der blev brugt en krone i markedsføring. I 2012 fulgte Hugo Troll Race efter og dette spil fik 10 mio. downloads på et par måneder uden at bruge en krone på markedsføring - og lå nr. 1 i næsten 20 lande.

Nu er Hugo så ude med skaterspillet med Cristiano Ronaldo - og så vidt jeg kan se, bruges der stadig ikke in-app reklamer. De imponerende placeringer på download listerne synes skabt alene på Ronaldo-effekten (Ronaldo poster løbende om Hugo på sine sociale medier). Jeg tror, at Cristiano-effekten plus in-game marketing vil gøre Hugo&Ronaldo spillet til alletiders største endless runner game som vil blive en cash cow uden lige, bortset fra King.com's Candy Crush.

Jeg tror, at aktien går en stor, stor fremtid i møde allerede fordi jeg kan konstatere, at GLU skovler en kvart milliard DKK ind i kvartalet på deres Kim Kardashian spil - og GLUs market cap sted med DKK 1 milliard (!!) på dagen i januar, hvor de annoncerede, at de havde signet med sanglærken Katy Perry - og præcis det samme skete i maj, hvor de orienterede børsen om at de havde signet med Britney Spears. Spillene er overhovedet ikke lavet!! OG her står så Hugo Games med verdens største kendis (også målt på fans og følgere på sociale medier) OG spillet ER produceret og lanceret og det virker!! Hvad er det så ikke værd? Hvornår går GLU ind med et samlet overtagelsestilbud for den vej rundt at få Cristiano Ronaldo i stalden???

Jeg har en pæn portion aktier i selskabet som jeg i Q3+4 2014 bistod med en crowdfunding på DKK 20 mio., som banede vejen for børsnoteringen og muliggjorde, at HUGO kunne indgå en eksklusiv kontrakt med Cristiano Ronaldo, som nu optræder som hovedrolleindehaver i spillet SuperStars, som ligger i AppStore og på GooglePlay.

Hugo Games skifter "banerne i spillet ud" og der er en ny spilvariant ude nu: Hugo & Cristiano har rykket teltpælene op fra Las Vegas (den oprindelige bane i skater-spillet) og skater nu i TOKYO. Opdateringen kan hentes i AppStore og på GooglePlay: Det ser bare godt ud - og er jo timet i forhold til, at Cristiano Ronaldo er på personlig promotion tur i Japan i denne uge:


I den forgangne uge publicerede Hugo Games en ny kontrakt for det kinesiske marked. Den kan vise sig at være lige så vigtigt og givtig som Ronaldo-kontrakten: Hugo Games har nemlig allieret sig eksklusivt i to år med en af Kinas store distributører af online spil til et kinesisk marked med 500 mio. mobile gamers - og i Kina elsker de Hugo og Cristiano Ronaldo er et ikon:

http://www.newsweb.no/newsweb/search.do?messageId=381..


På nedenstående links kan du følge med i, hvordan spillet præsterer med downloads - og i første omgang har det været båret af Ronaldo-effekten, så det skal blive rigtig spændende at se, hvordan hitlisteplaceringerne får et voldsomt boost, når Hugo Games for alvor begynder at supplere Ronaldo-effekten med markedsføring i form af reklamespots i andre spil: Du kan klikke rundt og se rankings for downloads hhv. revenues - du kan se rankings for Iphone, for Ipad og for Android - du kan se land for land osv. osv.: Det er ret interessant (og jeg fatter ikke, hvordan de kan opsamle disse tal, men det kan de åbenbart) :-)

https://www.appannie.com/apps/ios/app/ronaldo-hugo-su..


https://sensortower.com/android/gb/hugo-games-aps/app..

Aktiekursen kører op og ned i denne fase. I løbet af denne og den kommende uge bliver der forhåbentlig snart ryddet ud i det mindre antal lykkeriddere, som har haft aktien siden sidste sommer/jul og som derfor kan høste ganske pæne gevinster ved at de sælger deres små poster fra nu. Næsten ingen sælger - der er kun salgslyst hos de få, som ser på situationen, som om de har fundet en gammel krøllet lotto-kupon i en hengemt jakke - og opdaget, at der var gevinst på den: om deres gevinst er 387% - 296% eller 255% er åbenbart sekundært for dem. Bare gevinsten er klækkelig og nu-og-her. Derfor bliver de ved med at udbyde deres aktier i små bidder til en kurs, som sikrer dem øjeblikkeligt salg og dermed gevinstrealisering. De synes overhovedet ikke at skele til, hvad selskabet kommer ud med i forhold til nye kontrakter og tiltag. Deres adfærd er således forholdsvis irrationel, kunne man påpege.

Den adfærd kan selvsagt kun fortsætte, sålænge de stadig har aktier. Derfor forudser jeg - som komplet udenforstående og som komplet lægmand - at vi snart nærmer os en ny fase, hvor kursen dannes ud fra rationelle beslutninger, som tager afsæt i, hvad Hugo Games reelt præsterer og leverer og kommer med at nye kontrakter og nye tiltag. I mellemtiden kan man så overveje, om ikke det er købers marked - det har jeg selv vurderet løbende i den forgangne uge, hvor jeg har købt ind tre gange.

Jeg tror - og igen er jeg outsider og lægmand - at nøglen til større og vedvarende kursstigninger ligger på to plan:

Først skal den lille fraktion af hurtige guldgravere have afsluttet deres hastige gevinstrealisering, for kursen kan ikke stige, så længe der ligger 5-7 personer og underbyder hinanden i et kursleje der hele tiden trækker ned.

Dernæst skal kendskabet til aktien udbredes. Kendskabet til Hugo og til Hugo&Ronaldo skater-spillet skal nok snart være kendt af samtlige potentielle kerne-brugere - men de kernebrugere har Anders And plastre på knæene og er 7-11 år gamle og handler meget lidt med aktier. Så kendskabet til aktien skal udbredes - vel at mærke blandt folk, som investere i aktier og ikke i vaffelis og oppustelige krokodiller :-)


Her ligger IPO prospektet:

http://www.hugogames.com/investor-relations/prospectus/

Her er Hugo aktien på Oslo Børsen:

http://www.oslobors.no/markedsaktivitet/#/details/HUG..

11/7 2015 15:28 megetgod 172723WHAT!! щ(゜ロ゜щ)

Det helt store problem for aktien er da ikke at folk fra en tidligere funding round skal realisere deres gevinster, eller at folk ikke kender aktien fordi kernebrugerne er 7-11 år.
Det helt store problem er at spillets placeringer på top grossing listerne på ios og google play er elendige til trods for Ronaldo-effekten og det at det blev featured på forsiden af app store. Det er det der gør at folk sælger/afstår fra at købe, og hvis ikke placeringerne forbedres markant vil kursen nok fortsætte ned, langt ned!TRÅDOVERSIGT