Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Nå så det er her i gemmer jer!


7273 masha 8/4 2009 00:56
Oversigt

Blot for at sige at I er fundet :) og nok kommer til at lide under mit nærvær på denne side modsat EnerverendeIrriterende....

Så Claus H har analyseret lidt på Alk-en - også jeg føler mig sikker på der er noget i gære. Om vi skal have et dip ned til gentest ved jeg ikke men så er det kongechancen for at samle op efter min mening.

Sentimentet swinger efter min vurdering fra finans til pharma nu - og Alken er ikke længere KUN bio. HVOR langt er de med nye allergivaccinner på nye området - ikke græs ? Og mon de lader salgsfolket begå samme fejl igen mht for høj prissætning - næppe.

Men først og fremmest ... endeligt fandt jeg jer....

Hvordan dette site virker skal jeg så lige lære - bær over med mig.

Masha



8/4 2009 01:07 JørgenVarnæs 07278



Damn - her gik vi lige rundt og troede

Men du er så hjerteligt velkommen masha.

Der er vist ikke så mange, der har smækket med døren på den på den anden side. Der har blot været tale om en stille exodus. Men nu har vi jo fået vores egen rock-stjerne, der går på bordene, bærer stramtsiddende læderjakke og opfører sig crazy! Det skal nok give lidt reklame.




8/4 2009 01:22 CHjort 07284



Velkommen til Masha :0)

Jep, det andet blev ski, for meget.

Der er styrke i Alken, så jeg sidder klar!

Gode hilsner
CH



8/4 2009 02:07 troldmanden 07289



Hej masha

Velkommen til!! Godt at se endnu en af de højt respekterede skribenter fra EI finde vejen forbi. Det er vi rigtig glade for

Hvis du klikker på "lær at bruge ProInvestor" øverst oppe til venstre så kan du se beskrivelse af en række af de unikke funktioner der findes her på PI. Og der er mange, mange flere på vej. For udover de skører ideer vi selv har så har vi også over 600 bruger der er så engagerede at de løbende kommer med forslag til nye features. Og vi har efterhånden en meeeeeget lang og RIGTIG interessant liste med helt nye features.

Og hvis du over tid ender med at blive rigtig glad for hvad du ser herinde så har superprogrammøren Fyrtårnet også gjort det muligt at man kan fortælle sine venner om PI. Det gøres rigtig smart ved at placere kurser(musen) over ”konto” og derefter tryk på ”invitere”.

Her kan man så ved at indtaste mail adresse og adgangskode til mailadresse(PI kan IKKE se denne kode) hente personlige kontaktlister fra en række forskellige service så som google, yahoo, facebook med flere. Og så kan man ellers selv bestemme om man vil sende en invitation til alle ens kontakter eller blot udvalgte personer. Så det er en frivillig måde man kan hjælpe PI med at gøre den endnu større og stærkere. Og vi har bestemt planer om at blive RIGTIG store og stærke

Men endnu engang velkommen til

Vh
T.



8/4 2009 02:16 stengård 07292



velkommen til - og her gælder det at du får havd du giver, på nettets bedste brugerstyrede community
stengård



8/4 2009 02:26 alpehue 07294



Hej Masha velkommen til
dig sæl'
og nye sider
men husk nu at fortæl
når du alken spider

Jeg har under en 'faneflap' med navnet features foreslået, at man kan se en masse 'analytikeres' købs og salg anbefalinger på enkelt aktier.

Tænk om jeg en søvnig morgen på Proinvester pludselig så:

23 af ialt 25 siger KØB ?

Det ville da være et hjælpemiddel for handicappede ?



8/4 2009 04:04 stengård 07300



velkommen til - og her gælder det at du får havd du giver, på nettets bedste brugerstyrede community
stengård



9/4 2009 12:39 catfish 07461



hej alle
nu er jeg også kommet

jeg læser mere end jeg skriver



9/4 2009 13:26 stengård 07466



også velkommen til dig CatFish...



TRÅDOVERSIGT