Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Modelportefølje med aktietips - ideer - analyser mv.


72831 investor1989 1/8 2015 15:16
Oversigt

Jeg opdagede for et par uger siden at inrater.com havde lavet et system hvor man kunne oprette en modelportefølje og samtidig lave analyser, handelsopdateringer og meget andet spændende for de abonnementer man har på porteføljen. Jeg tænkte derfor det lige var nået for mig og sagde i gang med det:

http://inrater.com/investor1989-stockpicking/

Man kan få adgang til min portefølje via ovenstående link og det koster 15 $ om måneden at følge den. Her vil jeg løbende have 10 spændende aktier i min portefølje, samtidig vil jeg lave analyser (ala dem jeg har sendt ud af Exiqon, Protector, RTX osv.) som er eksklusive for abonnementer, jeg vil skrive opdateringer omkring selskabernes regnskaber, deres conference calls, samt også lave research og resume fra når jeg er ude og besøge virksomhederne samt snakker med ledelserne og meget andet. Herunder generel markedsresearch og hvad jeg ellers finder interessant.

Og bare lige for at orientere, det er altså ikke noget jeg har gjort for at blive rig af det. Når der er trukket moms af de 15 $ så er der 12 tilbage som skal deles med inrater, så der skal flere 1000 abonnementer til hvis det skal give mere end et par 1.000 kronsedler.

Jeg syntes bare selve konstruktionen fungerer rigtig godt i forhold til de ting jeg gerne vil dele med andre interesserede og at få sine budskaber ud. Når jeg deler nogle spændende ting på aktieboards traditionelt drukner det hele i støj og fnidder. Her vil folk som finder de ting jeg laver seriøst kunne have adgang til det hele uden filter. Samtidig vil de få en email hver gang jeg laver nye indlæg mv. derinde sådan de ikke selv behøver følge med om der sker noget.1/8 2015 18:48 MorSon 172832InRater er PI's "Trade Track" i en ny indpakning. Dog har Peter Hildebrandt her valgt, at dele betalingen med den der følges. Den gik ikke her på PI, men måske han har bedre held andet steds?

EXQ.CO
1/8 2015 19:08 Helge Larsen/PI-redaktør 072833Umiddelbart lyder det som en god idé, men har man ikke den slags gratis på Shareville på Nordnet?1/8 2015 20:10 investor1989 372834Jo du kan se investorer på shareville og tradingfloor osv. Men kræver jo at man ved hvem man følger.

Eksempelvis har jeg over de sidste 30 dage fået over 100 emails fra folk som gerne vil købe analyser, have ideer, tips og andet af mig. Og da jeg ikke har mine porteføljer delt på tradingfloor, shareville osv. passer Inrater konceptet rigtigt godt til dette, da det er en nem måde at kommunikere og dele ting på til en masse mennesker som gerne vil høre fra en.

Skriver man et indlæg på EI (og delvis PI) forsvinder det i løbet af kort tid og få ser det. Men hvis man har en helt masse mennesker som rigtig gerne vil høre om ens ideer kan de bare melde sig op og så får de en email hver gang jeg smider noget frem. Så ret spændende og nemt for dem som kun vil følge en 2-3-5 personer og ikke gider at læse hvad alle har at sige.1/8 2015 20:18 Helge Larsen/PI-redaktør 072835Ok..der kommer flere initiativer i den retning på andre nye sites i løbet af efteråret. Det bliver spændende at følge udviklingen.TRÅDOVERSIGT