Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
Q&A med Genmab A/S, 26 August Kl. 16:30 Læs mere her
      

Grøn Energi - Solar stocks


72860 Globalstock 5/8 2015 12:47
Oversigt

Green Energy - Solar energy stocks!!!

Den grønne omstilling har været undervejs relativt længe, men nu synes verdens storebror pludselig at tage klimaet alvorligt. Obama forsøger her i slutningen af hans embedsperiode at skabe sig et eftermæle. Derfor har han sat i gang i en omstrittende energiplan - Obama's plan(https://www.whitehouse.gov/climate-change).

I Californien har man i længere tid været opmærksomme på at gøre noget aktivt til fordel for klimaet, senest har de ved lovgivning sikret at nybyggerier skal have solceller på taget, skatterabatter mv. ved installation af solenergi(Link: http://leginfo.legislature.ca.gov/faces/billNavClient..

Den tørke ramte stat Californien, er den stat som er længst fremme i USA på solenergi, her er lidt fakta om Californiens solenergi (link: http://www.seia.org/state-solar-policy/california).

Hillary som demokraternes favorit kandidat nåede lige at tale godt for den grønne energi inden Obama (måske) ødelagde hendes kampagne (link: http://www.b.dk/globalt/obama-klar-med-historisk-klim..

På den triste side, hvis man er interesseret i investering i grøn energi - Så er der stor modstand fra Republikanerne som er stærkt påvirket af kulindustriens lobbyister. De er selvfølgelig på mærkerne og er gået til modangreb på klimaplanen (link:http://www.dr.dk/nyheder/udland/senator-og-kul-lobbye..
Den kommende valgkamp kan derfor blive afgørende for om det bliver en god eller dårlig investering. Kan Trump virkelig bliver den næste præsident?

Der menes også at være en sideeffekt af den her plan, nemlig tab af vækst (link: https://ksdha.wordpress.com/2015/08/04/obamas-klimapl.. Formentlig fordi at planen vil påvirke store industrier som kul, olie og gas negativt på sigt. Men er kul ikke walking dead already?

Afslutningsvis vil jeg her linke til Motley, som her anbefaler nogle Sunpower stocks (link: http://www.fool.com/investing/general/2015/06/12/top-..

Ovenstående er måske en anelse farvet - Jeg indrømmer at jeg er varm på solenergi eller grøn energi i det hele taget. Kort sagt, så har jeg følgende der taler for:
Øget fokus ved Obama og Hillary's energi planer
Statsstøtte i form af skatterabat
Flere klima problemer vil drive grøn energi frem
Solenergi er blevet billigere for den enkelte plus at de er mere effektive
Jeg ville altid vælge Hillary fremfor Trump og det håber jeg også de fleste Amerikanere vil.

Følgende taler imod:
En usikkerhed om selskabernes margins (har jeg ikke kunne finde) - First Solar Inc tjener penge
Valgkampen afgør om denne energi plan når helt i mål eller ej.
At atomkraft bliver den reelle vinder af denne grønne omstilling

Som det fremgår, så er jeg bullish på sol energien i et FA perspektiv - Er der nogen som har en mening? Alle input er velkommen også TA på First solar Inc, Vivint solar Inc og SunEdison Inc.

Jeg har vedhæftet et Word doc, hvor links er hyperlinks - Har prøvet at få hyperlinks ind her også, dog uden held.
docxGreen_Energy.docx5/8 2015 13:21 Helge Larsen/PI-redaktør 072861Tak for et super relevant indlæg. :−)

Jeg har selv et frimærke i www.scatecsolar.com. Det ligner en pengemaskine, som jeg skal købe flere aktier i hen ad vejen.5/8 2015 15:06 Globalstock 172862Jeg har lige forsøgt at lægge et bud ind på First Solar Inc, men jeg tror den er oppe 8-9% PM - Kan det virkelig passe?

I såfald er jeg lidt træt af at jeg ikke trykkede på knappen i går...TRÅDOVERSIGT