Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Opfølgning på markedsvideo - Kina i fokus


72911 Hans-Henrik Nielsen 13/8 2015 08:51
3
Oversigt

Jeg syntes lige, jeg ville skrive en lille notits som opfølgning på min ugevideo i mandags. Her sagde jeg, at markedet efter min mening har en række uger tilbage før en bund vil være naturlig.

Analysen går jo ikke på, om markedet nødvendigvis skal ned. Men mere på, om markedet vil have tendens til at kigge efter undskyldninger for at købe op eller for at sælge ud.
Min holdning var, at markedet nok lidt endnu ville kigge efter undskyldninger for at sælge.

Og jeg skal da love for, at markedet fik valgt fokus, idet Kina jo nu har valgt at devaluere 3 dage i træk.
Skønt Kinas aktiemarked har været i problemer i flere måneder, så har markedets snævre fokus været rettet mod Grækenland. Nu er denne problematik "løst" og nu skal vi have fundet nyt fokus.
Og hvis der er noget et aktiemarked ikke kan lide, så er det usikkerhed og rystelser på nogle af de helt store markeder (I ved, som f.eks. USA, Kina eller....Grækenland!!!!??).
Og skønt Kinas devalueringer faktisk godt kan have gode langsigtede effekter (ifølge forskellige økonomer hos IMF), så er usikkerhed kombineret med et cyklusstadie med fokus på salgsundskyldninger en dårlig kombination for aktiekurserne.

Nu bliver det spændende at se, hvad der kommer til at ske. Medierne er fulde af analytikere der prøver at hitte hoved og hale i Kina-situationen og folk der prøver at redegøre for, hvilke firmaer, der vil profitere af devalueringen.

Jeg har ikke megen ide om, hvad der kommer til at ske. Jeg ved ikke, hvem der vil stige eller falde. Men jeg har mine grafer, og dem holder jeg mig til. De plejer at fortælle mig hudløst ærligt, hvem der klarer sig godt, og hvem der falder igennem.

God investeringslyst

Hans-Henrik Nielsen
https://www.facebook.com/pages/Markettimerdk/16540038019177215/8 2015 10:43 HeyimnotCram 172915Jeg synes man skal kigge mod Norge, hvis man gerne vil opleve noget spændende. Prisen på olie vil på eller andet tidspunkt smitte af på, hvordan det norske samfund fungerer. Jeg tror festen er slut. Punktum.TRÅDOVERSIGT