Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Hugo og Cristiano Ronaldo ændrer strategi


72912 kongshoj 13/8 2015 10:59
1
Oversigt

Jeg har fulgt casen siden jeg tilfældigt hørte om dem i Radio 24 syv hvor CEO og jeres Helge Larsen leverede en god udsendelse.

http://www.radio24syv.dk/programmer/millionaerklubben..

Personligt syntes jeg at casen er intressant, da nogle af Hugo Games' peers aktier har svinget meget op og ned. Dette kan give nogle intressante muligheder som swingtrader og nu er der kommet endnu en aktie til som kan bruges til dette.

Jf. Hugo Games A/S børsmeddelelse fra d. 11. August: http://www.hugogames.com/change-of-strategic-focus-on.. har firmaet foretaget en strategisk ændring.

Virksomheden Hugo Games A/S der udvikler og publicerer interaktive spil til smartphones, har foretaget en strategisk ændring. Spillet der har været tilgængeligt i 8 uger bliver delt op så der kommer et spil med trolden Hugo og et med verdens bedste fodboldspiller Cristiano Ronaldo. Der tilføjes yderligere et nyt samarbejde med Ronaldos hovedsponsor Nike. Teamet bag Ronaldo har allerede godkendt strategiændringen.

Dette betyder at Hugo Games A/S spreder risikoen ved at udvide produktporteføljen med flere spil og nye samarbejdsaftaler. Ydermere bliver der iværksat en PR og markedsføringsindsats på spillet der vil have en øget fokus på Cristiano Ronaldos identitet som fodboldspiller, og møde ham i hans identitetsrammer på fodboldbanen. Efter disse strategiske tiltag, styrkes Hugo Games A/S betragteligt ved at udgive et spil med Cristiano Ronaldo i hans komfort rammer. På den måde vil man nå Cristiano Ronaldos 200 mio. online fans.

Til sammenligning indgik en tilsvarende virksomhed Glu Mobile en tilsvarende aftale med Katy Perry, dette fik kursen Glu Mobile aktiekurs til at stige med 32,9%. Næsten tre måneder senere indgik Glu Mobile en aftale med Britney Spears som fik kursen til at stige med 25%.

Til de af jer der holder af og læse meget om diverse virksomheder, er der en rapport om Hugo Games i kan læse: http://gratisupload.dk/f/8t0cstky6r/

For at sætte Hugos Games A/S aftale med Cristiano Ronaldo og Nike i perspektiv, har Katy Perry på Facebook 72 mio. følgere, Britney Spears har 39 mio., Cristiano Ronaldo har 105 mio. og Nike har 22 mio.

Til jer der ligesom jeg godt kan lide og se på charts, er det indtil videre meget lidt man kan se rent teknisk. Hvis jeg absolut skal sige noget, så er det at d. 6. august var omsætningen i aktien meget stor, hvilket kan være forløberen til en teknisk base under kurs 10. En stor omsætning er lig med en stærk støtte. Det der meget vel kan ske, er at aktien vender her, og stiger. Den vil teste det psykologiske område i kurs 10 som den formentelig vil bryde, dette brud kan sætte ekstra fart på kursstigningen.

Mvh.
Kasper Kongshøj13/8 2015 11:11 Helge Larsen/PI-redaktør 072913Det virker umiddelbart som et fornuftigt strategi- og fokusskifte virksomheden har taget.

Bortset fra det så skal man være opmærksom på, at aktien er meget lidt omsætning i aktien. Det må gøre teknisk analyse meget vanskelig. I dag falder den f.eks. 18% på næsten ingen handel.18/8 2015 16:29 Aspekulant 172958Problemet er at spillet stort set ikke tjener penge. Det er ikke nok bare at kopiere et allerede populært spil (Subway surfers), smide en kendt person ind som karakter og tro pengene strømmer ind.
Jeg kan godt forstå de nu forsøger sig med nogle ændringer i strategien, men tvivler på det lykkes for dem.

Space Inch forsøgte sig også med et celeb spil i samarb. med Lindsay Lohan. Det blev en lignende skuffelse og spillet blev til sidst pillet ned fra appstore.

Man kan få lidt indblik i hvordan spil klarer sig med en gratis konto hos AppAnnie.

Ronaldo & Hugo:
https://www.appannie.com/apps/ios/app/ronaldo-hugo-su..

Kim Kardashian:
https://www.appannie.com/apps/ios/app/kim-kardashian-..

Lindsay Lohan:
https://www.appannie.com/apps/ios/app/892195471/rank-..TRÅDOVERSIGT