Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Hvad bør Vestas bruge deres penge til ?


72978 chano 20/8 2015 10:25
Oversigt

Citat fra Nordnet/Ritzau nyhed:
"Vestas har efterhånden sparet 12,7 mia. kr. op uden at have nævneværdig gæld, og det præsenterer en ny type udfordring for vindmølleproducenten, der i 2012 var i alvorlige problemer."

Hvad syntes i Vestas aktionærer at disse penge skal bruges til ?
- Udbytte / Aktie opkøb
- Opkøb hos leverandør/konkurrenter
- Investering i produktions optimering (modernisering af fabrikker og køb af Robotter)
- R&D Videre udvikling af nyt teknik
- Start Vestas finansierings bank (Finansiering af kundernes projekter).
- Gem opsparingen så der er noget at stå imod med under dårligere tider i fremtiden.
21/8 2015 17:48 Helge Larsen/PI-redaktør 272981Vestas bør investere i produktions optimering og udvikling.

En finansieringsdel vil være fornuftig, hvis det sker sammen med en solid finansiel partner.21/8 2015 23:10 chano 372982Enig efter R&D af V164 skal der opbygges en effektiv produktion samt Vestas skal passe på at der stadig sker udvikling af nye fremtidige produkter. Personligt ser jeg ingen ide i at Vestas udbetaler alt for meget udbytte, da jeg mener Vestas kan bruge pengende til at opnå bedre resultater og dermed aktie kurs gevinster. Jeg kan også godt lide at Vestas igen er et robust selskab der ikke skaber debat om konkurs eller genforhandling af banklån.26/8 2015 13:00 AndersKongsbak 073005Vestas skal bestræbe sig på at optimere produktion samt effektivisere alle dele af deres forretning. Det er essentielt for en virksomhed der afhænger så meget af statsstøtte til vedvarende energi at de kan få så stort et overskud som muligt. Deres overordnede problem er, at det er meget dyrere at producere at lave strøm med møller end ved konventionelle metoder. De kan med fordel indgå i samarbejder med firmaer, som kan hjælpe dem med at producere turbiner med bedre energiomsætning. Vestas er en patient på life support indtil de finder en måde at nedbringe omkostningerne til et niveau, hvor de kan konkurrere med de konventionelle energi produktions metoder.

//Anders S. KongsbakTRÅDOVERSIGT