Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Kommentering på Hugo Games Q2 regnskab.


73024 kongshoj 28/8 2015 12:52
1
Oversigt

Hugo Games kom ud af andet kvartal med et tab på 11.255.000 kr., hvilket i sig selv er pænt, set i lyset af begivenhederne bag. Hugo Games har haft nogle enkeltstående store udgifter. De har kostet relativt mange penge, hvorfor tallene i det følgende sættes i perspektiv.

Q2 har været præget af en succesfuld børsnotering i Oslo, hvor aktien hurtigt blev overtegnet. Der har også været en spil lancering med en tilhørende indsats på markedsføringen. Omkostningerne for begge aktiviteter blev hhv. 6.017.000 kr. og 6 mio. kr. Det vil sige at den reelle EBIT for Q2 kommer ned på minus 2.017.000 kr. Det er ganske pænt i forhold til EBIT i Q1, der blev et minus på 3.957.000 kr.

Konsekvensen af børsnoteringen, blev en styrkelse af det forretningsmæssige. Der er blevet indgået en aftale med Nike og Cristiano Ronaldo om at udvikle to separate spil, hvor det ene er et rent Cristiano Ronaldo spil. Det har til formål at isolere Cristiano Ronaldo i hans identitetsrammer, således at der skabes en forbindelse til hans 200 mio. fans. Der er også indgået en aftale med MyGames i forbindelse med en spillancering af Cristiano Ronaldo i Kina. Med 300 mio. spil entusiaster, er Kina verdens største spilmarked. I det samme land har Cristiano Ronaldo en kendskabsgrad på 95%. I Kina lancerede Mygamez i juli 2014 Fingersofts spil "Hill Climb Racing". I februar 2015, var spillet blevet downloadet af 15 mio. brugere. Alt i alt omfatter aftalerne et stort potentiale for Hugo Games.

Udover et revideret Cristiano Ronaldo spil, og et "Hugo Troll Race II", har Hugo Games yderligere to spil i pipelinen med trolden Hugo I fokus. Det er "Hugo Flower Flush", og "Axe in Face", der i 2011 blev kåret til "Best Nordic Game". Begge spil bliver ifølge planerne lanceret inden offentliggørelse af næste kvartalsregnskab. Hugos kendskabsgrad i Sydamerika, Europa, Tyrkiet, og Rusland er mellem 25% og 95%. Det kan ligeledes vurderes at Hugo Games har en masse at tilbyde i fremtiden, potentiale er endnu ikke indfriet.

Regnskabet skal derfor opfattes som en kvittering på børsnoteringen og spillanceringen med den tilhørende markedsførings indsats. Som en indikation på at ledelsen er tilfreds med udviklingen af forretningen og produktudviklingen, vil CEO, bestyrelsesformanden og næstformanden købe aktier de næste 42 trading sessions.

Teknisk er aktien interessant, da den er brudt ud af den faldende trendkanal.

Min vurdering er at markedsværdien af selskabet er prissat alt for lavt i forhold til potentialet, hvilket leder mig til at anbefale køb af aktien.

Disclaimer: Jeg har en lille position.

De bedste trader hilsner
Kasper Kongshøj
https://heystocks.com/fresh




TRÅDOVERSIGT