Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

gratis handel med Us aktier..


73035 madcat 29/8 2015 17:22
0
Oversigt

hejsa
nu er det muligt at DL denne app til android, og handle us aktier gratis. Ved ikke præcist hvordan det virker, men dejligt at kunne handle gratis, hvis det virkeligt er tilfældet. Der er mange spændende aktier derovre, og hvis handelsomkostningerne kan holdes i bund, er jeg da fristet til nogle hurtige handler om aftenen.
https://www.robinhood.com/
ville egenlig have skrevet lidt mere om appen, men jeg kan hverken installere den på min samsung notebook eller sony smartphone. Ærgeligt - andre der har prøvet ?
ser ud til at appen kun er brugbar i US og australien og alaska af alle steder. Jeg vil komme tilbage med en rating når den er tilgængelig i europa/danmark. De tilbyder real aktier kurser, alt sammen uden gebyrer, der må være en hage et sted....



31/8 2015 18:32 AH2005 173060



Alene websidens navn får det til at blinke hos mig. Android er kendt for at få tappet følsomme oplysninger, via lyssky apps. Jeg ville nok lige sikre mig - via søgninger og forespørgelser - før jeg ville benytte sådan en app.

Just my 5cent



TRÅDOVERSIGT