Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Interview angående 'day trading' og TA


73212 tamass 17/9 2015 15:18
Oversigt

Hej alle, i øjeblikket er vi en gruppe Bachelor studerende på AAU København som har til opgave, at foretage en række kvalitative undersøgelser i forbindelse med 'day trading' og søger derfor frivillige deltagere til interview. Hertil er vores eneste krav er at man har en form for TA baseret tilgang.
Det er sådan set ligegyldigt om man har en indtægt i forbindelse trading eller ej, da interviewet næppe har til formål at uddybe emner som "penge og indkomst" på nogen måder. Vi har blot til hensigt at undersøge "praksisser" i forbindelse med 'day trading', TA, og teknologier der giver adgang til 'day trading'. Vores overordnet emne er "forudsigelse" og vi tror derfor på, at et godt udgangspunkt vil være 'day traders', som aktivt er involveret i forsøget på dette, bl.a. vha. spændende teorier, diverse teknologier og rå intuition.

Hvis nogen skulle være interesseret i at bidrage til god viden og vidensproduktion i et felt hvor 'scammers' har frit spil, så tilbyder vi her en god mulighed for at gøre en deltagende forskel. Håber inderligt på positiv tilbagemeldinger fra en del fellow TA sjæle!

Interviewet foregår ansigt til ansigt, og strækker sig max over 1 time, lokationen kan bestemmes efter aftale.

Kontakt mig på mail: aariaau@gmail.com eller via proinvestor.

Mvh
A Ari



TRÅDOVERSIGT