Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

H+H-aktien købsaktuel


73370 Christian.k 8/10 2015 12:27
Oversigt

Af Peter Arendt, professionel trader, for http://www.daytrader.dk, 8. oktober:

H+H International A/S er for nyligt brudt op over et kritisk modstandsniveau. Med bruddet er der fremkommet en stor teknisk formation, der signalerer, at der er mere i vente i opadgående retning. Mere præcist ligger målet nu oppe i 90 kroner, hvilket er et pænt stykke fra den aktuelle pris i cirka 57 kroner. Derfor er aktien lige nu købsaktuel.

Handelsstrategi

Køb nu til aktuel kurs i cirka 57 kroner med salgs og tabsstop ved brud under 50 kroner. Suppler eventuelt med flere aktier ved brud over 64 og/eller 70 kroner. Målet ligger oppe i 90 kroner.

H+H-aktien har frembragt en skulder-hoved-skulder-formation, og samtidig peger RSI og MACD også på, at aktien er på vej op.
Da H+H-aktien forleden brød op over 56,50 kroner, fremkom en større bundformation, der signalerer, at der er mere i vente i opadgående retning. Således betyder bruddet, at der fremkommet en Skulder Hoved Skulder formation, med mål cirka i kurs 90 kroner.

Trenden er med andre ord op. Med en aktuel kurs på 57 kroner og et mål i 90 kroner er H+H aktien derfor købsaktuel lige nu.

Næste modstand i opadgående retning møder aktien ved 64 kroner. Et brud her over vil bekræfte aktiens op-trend og vil derfor frembringe endnu et signal til køb. Herefter vil brud op over cirka 70 kroner signalerer yderligere køb i aktien.

I nedadgående retning er der støtte til aktien i cirka kurs 50. Et brud her under vil betyde at trenden igen vender til ned. Ved brud under 50 kroner vil vi derfor anbefale salg af eventuelt købte H+H aktier.

Supplerer vi med de tekniske indikatorer, så virker et brud op over 64 såvel som 70 kroner mere sandsynligt end et brud under 50 kroner.

Indikatorer signalerer uptrend

Således ligger både RSI og MACD placeret over midten, hvilket i udgangspunktet er tegn på op-trend på både kort og lang sigt. RSI er i øvrig ved at bunde ud, efter en periode med svækkelse. Dette er også et tegn på at nye kursstigninger ligger foran os. Derimod svækkes MACD hvilket er et lille svaghedstegn.

Bollinger Bands indikatoren (den røde og grønne linje i kursgrafen) udviser stigende tendens på lang sigt og bakker derfor også op om en op-trend. Det nedre grønne bånd har netop stået overfor en test, som blev afvist, hvilket er tegn på en ny optur.

Derudover ligger kursgrafen placeret over det sorte 50 dages glidende gennemsnit, hvilket også er tegn på op-trend.

Konklusion
Samlet set konkluderer vi derfor at trenden er op og at kursen skal op mod 90 kroner. Derfor er aktien købsaktuel lige nu.

Læs mere på: http://www.daytrader.dk/hh-aktien-kobsaktuel/

hh-aktien, købsaktuel, HH.CO




19/11 2015 15:37 Christian.k 173647



18 pct. op siden anbefalingen for lidt over en måned siden: http://www.daytrader.dk/hh-aktien-kobsaktuel/



27/11 2015 16:09 Christian.k 173722



43 pct. oppe siden anbefalingen på daytrader.dk for 1,5 måneder siden: http://www.daytrader.dk/hh-aktien-kobsaktuel/



TRÅDOVERSIGT