Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

GEN - Amerikansk læge afslører milliardpotentiale for dansk


73412 Helge Larsen/PI-redaktør 16/10 2015 18:58
4
Oversigt

GEN - Amerikansk læge afslører milliardpotentiale for dansk kræfthåb.

"En amerikansk læge og professor er lidt uforvarende kommet til at lette på låget for hidtil ukendte super-data om det danske biotekselskab Genmabs kræfthåb Daratumumab.

Under en stor amerikansk cancerkonference i september kom professor Peter Voorhees fra University of North Carolina Chapel Hill i et interview med konferencens interne nyhedsformidler til at afsløre, at Daratumumab er livsforlængende i langt højere grad end antaget.

Den amerikanske professor, der er en af flere læger, som er involveret i et større studie af Daratumumabs virkning, løfter dermed sløret for, at meget syge patienter med knoglemarvskræft i gennemsnit lever i over 17 måneder efter behandling med det danske kræfthåb.

Observationerne, som den amerikanske professor refererer til, har ikke tidligere været offentliggjort hverken af Genmab eller selskabets Daratumumab-partner Janssen Biotech".

KILDE: BERLINGSKE.

Læs mere i linket:

http://www.proinvestor.com/r.php?u=http%3A%2F%2Fwww.business.dk%2Fmedico%2Famerikansk-laege-afsloerer-milliardpotentiale-for-dansk-kraefthaab





TRÅDOVERSIGT