Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

tank


73527 Rodion 1/11 2015 11:45
Oversigt

For tiden er der stor interesse for tank. Raterne kører lidt op og ned, men den overordnede retning er op, og en del analytikere spår et "tight" marked for tank i den kommende vinter. Muligvis også i længere tid. Det interessante ved ovennævnte selskaber er, at der inden årets udgang skal ske en fusion mellem FRO (noteret i Oslo og NYSE) og FRNT (unoteret). I begge selskaber har John Frederiksen afgørende indflydelse, og hele projektet er vel hans baby. Bytteforholdet mellem de to selskaber ved fusionen er allerede fastlagt (2,55 FRO aktier for hver FRNT aktie), og efter fusionen vil FRO være det overlevende selskab. Lige i øjeblikket er der en ret stor rabat på FRNT, som givetvis vil blive udlignet i løbet af en måned eller to. Er der nogen i forum, der interesserer sig for tank og kan komme med nogle indspark? Der er en hel række interessante amerikanske tank-selskaber, som lige skal nævnes her. Personligt er jeg dog især interesseret i FRO.

Andre tank-selskaber på NYSE:
Teekay Tankers Ltd (TNK)
Euronav NV (EURN)
Frontline (FRO)
Tsakos Energy Navigation (TNP)

MVH
Rodion3/11 2015 10:54 Jolka 073540Lau Svendsen, som er en af Millionærklubbens eksperter er nok den jeg kan komme i tanke om, ved mest om tank. Du kan følge hans portefølje på Shareville under Millionærklubben. Han har Frontline og andre rederier, og mener, at Frontline har en fordel i forbindelse med at embargoen på Iran er ophævet. fRederiksen har ifølge Lau gode forbindelser til kunder i Iran.TRÅDOVERSIGT

73527 tank
1/11 11:45 Rodion 1