Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Tekniske købssignaler i biotech-selskabet Onxeo


73562 Christian.k 5/11 2015 15:02
Oversigt

Analyse for Daytrader.dk af professionel trader Peter Arendt:

De tekniske indikatorer signalerer, at biotech-selskabet Onxeos aktie skal til at stige. I denne uge har aktien da også været stærk. Men trenden er ned og derfor skal aktien købes forsigtigt. Grunden til at aktien er købsaktuel trods trenden er ned, er den, at mulighederne i nedadgående retning er små og potentialet i opadgående retning er stort.

Købstrategi

Aktuel kurs er 31 kroner. Køb nu med mål i cirka 50 kroner. Suppler med flere ved brud over 35 kroner. Læg salgs og tabsstop ind ved brud under 25 kroner.

Teknisk analyse

Trenden er som udgangspunkt ned for Onxeo. Men aktien har længe været ekstremt oversolgt, hvilket kan ses på de tekniske indikatorer RSI og MACD. Men i indeværende uge har aktien udvist markante styrketegn. Således har aktien lavet et kurshop i denne uge fra 26,50 kroner til 33,60 kroner. Lige nu korrigerer aktien nedad og handles således i skrivende stund til 31,50 kroner.

Den igangværende nedkorrektion kan bruges som afsæt til køb.

Denne uges styrkelse betyder, at RSI nu er brudt op over oversolgtniveauet (værdien 30). Dette er et tegn til at køberne er på vej tilbage i aktien og at køberne nu er ved at få overtaget i forhold til sælgere. RSI signalerer derfor at aktien er købsaktuel.

Derudover er MACD indikatoren brudt over den røde signallinje. Dette er også et tegn på at køberne er på vej tilbage i aktien og at aktien derfor er købsaktuel lige nu.

I opadgående retning er der modstand til aktien i 35 kroner. Et brud her over vil vende trenden til op. Herefter vil der teknisk set være mulighed for en bevægelse op mod modstand i 50 kroner. Et brud over 35 kroner frembringer derfor et købssignal.

Det faktum at indikatorerne signalerer, at aktien er oversolgt, fortæller os, at mulighederne i nedadgående retning er begrænsede. De 25 kroner aktien ramte forleden kan således vise sig at udgøre bunden for denne gang.

Hvis aktien dog bryder under 25 kroner, så kan denne antagelse annulleres og der vil i givet fald fremkomme et signal til salg af aktien.

Hvis du køber aktien nu og/eller på brud over 35 kroner, anbefaler jeg derfor, at du lægger et salgsstop ind ved brud under 25 kroner.

Læs analysen på daytrader.dk: http://www.daytrader.dk/onxeo-sa-kob-forsigtigt-med-m..

købsmuligheder, købssignal, onxeo
TRÅDOVERSIGT