Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

Q&A med Genmab A/S, 26 Februar Kl. 14:30 Læs mere her
      

Genmab/ugebrev: Kursmål sættes til 1200 kr.


73582 Helge Larsen/PI-redaktør 9/11 2015 08:48
Oversigt

"Genmab/ugebrev: Kursmål sættes til 1200 kr.

9. november 2015 07:13
Genmab er kommet meget fint igennem årets første ni måneder med noget større omsætning end ventet, og da driftsudgifterne samtidig er holdt på et lavere niveau end estimeret, betyder det, at ledelsen har foretaget en pæn opjustering i forbindelse med tredje kvartalsregnskabet, som blev fremlagt 4. november.

Det skriver Økonomisk Ugebrev Formue, der opjusterer sit kursmål for Genmab til 1200 kr. på 12 måneders sigt. Aktien lukkede fredag i 705 kr. Ugebrevet fastholder en klar købsanbefaling.

- Genmab venter nu en omsætning på 725-800 mio. kr. mod tidligere 650-725 mio. kr. baseret på en nedjustering på 20 mio. kr. i Arzerra-salget, men en markant opjustering på 40 mio. kr. relateret til fremskridt for Daratumumab i NHL, oplyser ugebrevet.

Dertil skal man lægge øgede forventninger til Duobody-omsætningen samt generelt gunstige valutaforhold, fremhæves det.

Ugebrevet fremhæver også, at der på udgiftssiden ventes en besparelse på 50 mio. kr.

Alt i alt medfører det, at ledelsen ser et driftsresultat på 325-400 mio. kr. mod tidligere 200-275 mio. kr., og samtidig hæves estimatet for kapitalberedskabet per 31. december 2015 fra ca. 2,9 mia. kr. til ca. 3,05 mia. kr.

- På årets store blodcancer-konference ASH ventes Genmab i begyndelsen af december at præsentere flotte nye overlevelsesdata for de afsluttede monostudier med Daratumumab, og der ventes desuden en generel update på udviklingen af pipelinen, konstaterer ugebrevet, der tror, at Genmab-aktien vil fortsætte op i de kommende uger og måneder.

- Vi anser godkendelse af Daratumumab i både USA og EU som ren formalia og tror endvidere på, at en godkendelse i USA kan komme før den officielle beslutningsdato, og det vil ikke overraske os, såfremt godkendelsen kommer i hus allerede i december eller i januar, forudser ugebrevet".

/ritzau/FINANSTRÅDOVERSIGT