Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Genmab Kurs


73631 Jolka 17/11 2015 17:07
Oversigt

Jeg ved virkelig ikke hvad folk herinde havde forestillet sig at aktien skulle stige. Jeg startede mit sidste Genmab eventyr i starten af i år og har tjent 61 pct. - det er jeg rigtig godt tilfreds med. Alle havde jo ingen tvivl om, at DARA ville blive godkendt, så det var jo indregnet i kursen, som jo er steget støt den sidste tid. Jeg synes også man skal tænke på, at udover, at investorerne er blevet tilgodeset, så er det jo fantastisk for patienterne, at man har et så godt cancerprodukt. sÅ må man se stort på, at de måske kun er til EN Audi. Hvis jeg skal være helt ærlig, så er de spekulationer, jeg har læst herinde ret langt ude af proportioner på nuværende tidspunkt.
Skal vi ikke prøve, at holde benene på jorden og glæde os over en fantastisk succes og en forhåbentlig fantastisk fremtid for såvel patienter, Genmab og investorer.

Tillykke til Genmab og alle I optismistiske investorer her på ProInvestor17/11 2015 19:32 bikube 373634Du skal da vist lede længe her på PI for at finde en, der er negativ på Genmab. Vi er alle jublende glade for udviklingen. Du må da ikke forveksle os med EI.18/11 2015 07:07 Jolka 073636Jeg er helt klar over, at det er et meget dedikeret forum omkring Genmab. Jeg synes bare, at spekulationerne omkring kursen har været urealistiske. Engagementet er i top.
Så indskyld, hvis jeg har antydet noget andet.TRÅDOVERSIGT