Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Internet of things


73637 Globalstock 18/11 2015 11:45
Oversigt

Jeg har i den seneste tid kigget en del på de såkaldte internet of things aktier, der er så mange at jeg har svært ved at overskue dem alle. Nogle af dem jeg har kigget på og følger udviklingen af, er følgende:

Arrow Electronics Inc
CalAmp Corp
Control4 Corp
Enea AB
Eurotech
Gemalto
Invensense Inc
Lifelogger Tech
LogMein Inc
Nordic Semiconductor
PTC Inc
Safeguard Scientifics Inc
Sierra Wireless Inc
Software AG O.N.
Zebra Technologies Corp

Det virker ikke som om nogen af dem rigtigt har taget fart endnu, selvom flere af dem faktisk har produkter på markedet.

Hvis jeg skal fremhæve en enkelt aktie, så synes jeg Invensense Inc er særdeles interessant. De producerer så vidt jeg kan læse mig til på deres site (http://www.invensense.com/) chips og sensorer til brug i følgende forretningsområder - Mobile, Automotive, Wearables, Industrial og SmartHome. Jeg har ikke haft tid til at dykke dybere i regnskab, konkurrenceforhold mv., men umiddelbart synes jeg Invensense lyder rigtig interessant. Blandt andet kan jeg se et stort marked, når de selvkørende biler kommer på markedet.

Er der nogen her på ProInvestor, som har dyrket Internet of things aktierne - Som har fundet noget interessant? Er der nogle aktier, som ej er nævnt jeg burde holde øje med?

Og til sidst, er der nogen som ser positivt eller negativt på Invensense?20/11 2015 07:35 mads007 073648Tak for dit indlæg.
Jeg hørte en carnegie worldwide i millionærklubben for noget tid siden. Han talte om at de havde meget fokus på sensorer. Fordi wearables, selvkørende biler osv. ville give en stor vækst i det segment. Er der nogle af dine aktier som er stærke på sensordelen?24/11 2015 12:54 Globalstock 073684Jeg har kun invensense, men ville meget gerne høre fra andre omkring interessante emner i dette segment?3/12 2015 17:39 Jolka 073787Jeg har investeret i følgende :

Infineon Technology
Cypress Technology
samt
Sunny Opticals, som gør det i Cameraes

De har været ret gode investeringer indtil de faldt midt på året - tror jeg det var. Men nu er de på vej op igen.

Jeg læste, at Disneys Magic Band indeholder componenter fra Nordic Semiconductor.
TRÅDOVERSIGT