Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Veloxis


73881 Thetreble 17/12 2015 20:25
Oversigt

Nogen der har store forventninger til veloxis ? Tænker selv det bliver en volatil aktie i 16, nedad qua likviditetsproblemer opad fordi salget af envarsus
starter i 1617/12 2015 20:52 MKHO0001 273882Hejsa...
læs lige ugebrev´s syn på aktien...
Aktien skal holde sig over 1,7 for at holde sin optrend og med stoploss på 1,6...
Har selv en lille frimærke i aktien..


Veloxis Pharmaceuticals præsenterede medio november regnskabet for de første ni måneder af 2015, der viste et driftsunderskud på 132 mio. kr. og et underskud efter skat på 114 mio. kr. Begge resultater var klart ringere end de tilsvarende tal for 2014, men alligevel er aktien interessant.

Det skriver Økonomisk Ugebrev Formue, der opjusterer kursmålet til aktien til 3,00 kr. mod et slutniveau fredag på 1,70 kr. Anbefalingen løftes til køb.

KAPITALTILFØRSEL

Ugebrevet fremhæver, at Veloxis ligger i forhandlinger omkring tilførsel af yderligere kapital til selskabet. Ledelsen har oplyst, at der vil blive tale om gældsfinansiering i form af højrentevirksomhedsobligationer.

- Formålet med kapitaltilførslen vil være at understøtte den amerikanske lancering af Envarsus, skriver ugebrevet, der venter, at der bliver tale om en kapitaltilførsel i omegnen af 300 mio. kr. og med en rentesats, som må forventes at ligge lige under 10 pct.

Ugebrevet vurderer dog også, at det er muligt at selskabet vil koble gældsfinansieringen op på salget af Envarsus, således at man afdrager løbende med en procentdel af salget.

DATAPAKKE INTERESSANT

Datapakken for Envarsus er favorabel versus Prograf og Advagraf, vurderer ugebrevet, der også tror, at det bør være muligt for Veloxis i løbet af 2016 at indgå en partneraftale på attraktive vilkår for områderne uden for USA og Europa.

DIREKTØRSKIFTE INTERESSANT

Torsdag annoncerede Veloxis en overraskende, men ikke desto mindre ifølge ugebrevet interessant, udskiftning på topchefposten.

Det blev meddelt, at selskabets hidtidige administrerende direktør William J. Polvino fratræder, og erstattes af Craig A. Collard med omgående virkning.

- Collard har en langt mere business-orienteret og strategisk profil end den forhenværende direktørs mere medicinske indgangsvinkel, og Collard har blandt andet stået i spidsen for biotekselskabet Cornerstone Therapeutics i 11 år, indtil det i 2014 blev opkøbt af Veloxis nuværende europæiske samarbejdspartner Chiesi, oplyser ugebrevet.

Ugebrevet vurderer, at Collards forbindelse til Chiesi kan gå hen og blive et væsentligt aktiv for Veloxis.

/ritzau/FINANSClaus Mikkelsen +45 33 30 03 35 Ritzau Finans, E-mail: finans@ritzau.dk , www.ritzaufinans.dk17/12 2015 22:45 MKHO0001 173883En god nyhede for Veloxis...Tror aktien vil stige i morgen....Aktien blev handlet til 1.79 i USA

Så er Veloxis rigtig i gang i US. Det har netop udsendt et nyhedsbrev til deres interessenter i US med emnet: EnvarsusXR is now available - a new immunosuppressant for kidney transplant patients og bl.a. med følgende indhold:ENVARSUS XR is the only once-daily tacrolimus that is FDA-approved for kidney transplant patients converted from immediate-release tacrolimus-with re-engineered delivery technology designed to address the challenges of tacrolimus' narrow therapeutic window.50% greater bioavailability than Prograf® and Astagraf XL®1*
Smoother PK curve with 30% lower Cmax and less peak-to-trough fluctuation than twice-daily tacrolimus1,2†
20% lower once-daily dose than Prograf while maintaining the same overall tacrolimus exposure (AUC) and trough1,3‡
Proven efficacy similar to Prograf with the expected safety outcomes of tacrolimus1,3‡
Consistency refill to refill with no generic equivalent, and not automatically substituted at the pharmacy
Commitment to patient access and reimbursement support

Clinical benefit of the differences in ENVARSUS XR pharmacokinetics has not been established....

*


In healthy subjects at steady state
Study Design: Phase 2, open-label, multicenter, prospective study of adult stable kidney transplant patients (N=47) who were converted from Prograf capsules twice-daily to ENVARSUS XR once-daily at least 6 months post-transplant. Primary objective of the study was to demonstrate the steady-state tacrolimus exposure and trough levels on Days 7, 14, 21.1,2
Study Design: The efficacy and safety of ENVARSUS XR was evaluated in an internationally conducted multicenter (n=33 US, n=14 Europe) open-label study of stable adult kidney transplant recipients 3 months to 5 years post-transplant (N=326) converted from Prograf to ENVARSUS XR. According to standard of care, concomitant therapy with MMF, AZA, and corticosteroids was permitted but not required. Patients were converted to ENVARSUS XR at a reduced dose or continued Prograf at the same dose.319/12 2015 13:31 zehran 173888Jeg er langsigtet postitiv på Veloxis og har sat tekniskanalyse op på aktien som opdateres dagligt, med købs- og salgssignaler, hvilket I kan finde her:

http://www.tradedesk.dk/engine/report.php?stockid=127&stockname=VELOX.CO

Det har historisk set, det sidste år, været en god ide at købe omkring det 50 dages glidendegennemsnit.

Support i 1,60 til 1,65 kr.

Modstand i 1,9, som har været testet 2 gange nu, der er en god chance for brud næste gang, da de glidende gennemsnit er ved at nå dette niveau og der er forhåbentlig flere gode nyheder på vej.

God Jul :−)19/12 2015 14:30 Match 173889Vi har lidt håndfast materiale at tage udgangspunkt i, når vi skal vurdere om Veloxis og EnvarsusXR kan levere varen i de kommende år.

Fra Q4 2014 gik der rene salgsindtægter fra Chiesi ind på Veloxis' konto. Vi ved, at der i forbindelse med aftalen med Chiesi noget uklart er omtalt royalty på to-cifrede procentsatser af Chiesis salg af EnvarsusXR i Europa, og vi ved - inklusive ukvalificeret, men nok realistisk gæt på en royalty på 20%, og en royaltyindtægt på minimum 3,5 mio k.r i Q4 2015 - at Chiesi har solgt for ca. 100 mio. kr. EnvarsusXR siden opstarten i Q4 2014. Det synes jeg egentlig er ret flot for et nyt produkt.
I de kommende år vil salget blive akkumuleret, idet man skal bruge tacrolimus/EnvarsusXR resten af livet.

Den 12/5 2014 var Bill Polvino lidt for optimistisk - er jeg overbevist om - på et pressemøde på hotel Marriott i København. Her nævnte han, at han havde et benchmark vedr. salget i USA, der sagde ca. 50.000 af de eksisterende patienter på Prograf/Advagraf i løbet af en årrække.

Omregnet til salg ville dette scenarie betyde et salg på omkring 2 mia. kr. ved fuldførelsen af 50.000 patienter på EnvarsusXR. Det ligger nok 2-3 år ude i fremtiden, men lykkes det at gennemføre en flot opstart i USA, der i marts 2016 kan antyde, at Bill Polvino måske får ret, så er en nuværende børsværdi af Veloxis på ca. 3 mia. jo særdeles billigt.

Jeg skal oplyse, at jeg før har taget rimelig meget fejl på kursudviklingen af Veloxis, og reelt ved vi ingenting før primo marts 2016, hvor Veloxis offentliggør salgstal for USA for december 2015 og Q1 2016. Her fremlægger de også et kvalificeret bud på strategi og budget for 2016, og så må vi se, hvad børskursen til den tid vil være. Jeg er dog overbevist om, at den er noget højere en dagens kurs på 1,76 kr.
Den allerstørste usikkerhed lige nu ligger i FDA's afgørelse om opstart af salg til nytransplanterede, og Veloxis har meddelt, at de ikke ved, hvordan sagen ligger. Det er nok uundgåeligt med en negativ kursreaktion, såfremt Veloxis først må sælge til nytransplanterede fra 1/1 2017.
Men jeg tror alligevel, at det er vigtigere for en positiv kursudvikling, at Veloxis og Chiesi udmelder en optimistisk salgsprognose for 2016 i marts 2016.

Må Veloxis sælge til nytransplanterede fra 1/7 2016 vil de give et flot boost til aktiekursen, men jeg er bange for, at Astellas ( Prograf og Advagraf ) har sikret sig også i denne sammenhæng.

Og så er der en partneraftale for resten af verden udenfor USA. Den vil formentlig blive noget bedre end Europa-aftalen med Chiesi, som totalt set vil kunne indbringe Veloxis ca. 47,5 mio. $.
Altså mindst 325 mio. kr. i 2016.TRÅDOVERSIGT