Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Kursmål 350 fra Jyske


739 akademikeren 30/12 2008 14:22
Oversigt


Jyske Bank: Køb Genmab

Jyske Bank anbefaler investorer at købe Genmab-aktien, idet potentialet i selskabets pipeline endnu ikke menes at være er reflekteret i aktiekursen. Med gode udsigter for selskabets mest værdifulde projekt Arzerra (Ofatumumab) vurderer banken, at Genmab har en fair værdi på 350 kr per aktie.

- Vi forventer et positivt tiltagende nyhedsflow i 2009. De vigtigste begivenheder bliver indsendelse af godkendelsesansøgning til FDA for Ofatumumab for kronisk lymfatisk leukæmi (CLL), som ventes i januar 2009, som kan banevejen for Genmabs første produkt lancering i 3. kvartal af 2009. Derudover vil offentliggørelsen af interim fase III datene for Zalutumumab for hoved- og halskræft have afgørende betydning, idet disse data vil kunne bane vejen for endnu en partnerskabsaftale, som ifølge Genmab kan have et potentiale på op til 1 mia. USD, skriver Jyske Bank og fortsætter:

- Vi forventer, at Zalutumumab datene vil vise, at patienterne vil opnå en signifikant længere levetid med behandling af Zalutumumab. Endeligt vil Genmab også offentliggøre afgørende fase III data for Arzerra for Non-Hodgkins lymfekræft (NHL) for de patienter som ikke har haft gavn af behandlingen med rituximab, hvilket kan bane vejen for den næste produktlancering i 2010. Ligeledes offentliggøres fase II resultater for de to igangværende førstelinie studier med Arzerra til CLL og NHL. Disse studier vil give en indikation på størrelsen på potentialet i disse indikationer. Vi forventer at aktiekursen vil blive favoriseret af nyhedsstrømmen.TRÅDOVERSIGT