Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

Q&A med Genmab A/S, 26 Februar Kl. 14:30 Læs mere her
      

Kursmål 350 fra Jyske


739 akademikeren 30/12 2008 13:22
Oversigt


Jyske Bank: Køb Genmab

Jyske Bank anbefaler investorer at købe Genmab-aktien, idet potentialet i selskabets pipeline endnu ikke menes at være er reflekteret i aktiekursen. Med gode udsigter for selskabets mest værdifulde projekt Arzerra (Ofatumumab) vurderer banken, at Genmab har en fair værdi på 350 kr per aktie.

- Vi forventer et positivt tiltagende nyhedsflow i 2009. De vigtigste begivenheder bliver indsendelse af godkendelsesansøgning til FDA for Ofatumumab for kronisk lymfatisk leukæmi (CLL), som ventes i januar 2009, som kan banevejen for Genmabs første produkt lancering i 3. kvartal af 2009. Derudover vil offentliggørelsen af interim fase III datene for Zalutumumab for hoved- og halskræft have afgørende betydning, idet disse data vil kunne bane vejen for endnu en partnerskabsaftale, som ifølge Genmab kan have et potentiale på op til 1 mia. USD, skriver Jyske Bank og fortsætter:

- Vi forventer, at Zalutumumab datene vil vise, at patienterne vil opnå en signifikant længere levetid med behandling af Zalutumumab. Endeligt vil Genmab også offentliggøre afgørende fase III data for Arzerra for Non-Hodgkins lymfekræft (NHL) for de patienter som ikke har haft gavn af behandlingen med rituximab, hvilket kan bane vejen for den næste produktlancering i 2010. Ligeledes offentliggøres fase II resultater for de to igangværende førstelinie studier med Arzerra til CLL og NHL. Disse studier vil give en indikation på størrelsen på potentialet i disse indikationer. Vi forventer at aktiekursen vil blive favoriseret af nyhedsstrømmen.TRÅDOVERSIGT