Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

SolarCity


73906 AndersEgsvang 22/12 2015 11:59
Oversigt

Jeg fik et spørgsmål i går, hvorfor SolarCity er mere spændende end andre solcelle selskaber, efter min mening. Det prøver jeg at svare på i dette indlæg: http://www.egsvang-trading.dk/blog/solarcity-scty

Så hvis du interesserer dig for solenergi, grøn energi eller lign. kan det være det kan vække din interesse.

Med venlig hilsen
Anders Egsvang
Egsvang Trading



22/12 2015 13:26 Leoalf85 073907



Hej Anders. Super indlæg! Jeg overvejer at gå ind i denne aktie, jeg er dog i tvivl om min entry. Den er steget meget i december måned, så skal man vente på et evt. dyk eller vil bussen køre fra dig? Den skal ligeledes i min lange PF, så måske man bare skal slå til?



22/12 2015 13:47 AndersEgsvang 173908



Hej Leoalf

Den er steget meget på det sidste, understøttet af ITC aftalen. Jeg venter på et tilbagefald for at læge mere i porteføljen. Det er bar et spørgsmål om tid, før vi ser en lille eller større korrektion. Som sagt de små udsving for mig, er ikke så vigtige. Så lang tid casen er intakt, så lægger jeg bare til på tilbagefald. Jeg vil derfor sig at det er bedst at vente på et tilbagefald. Der er altid risiko for at aktien løber fra en. Men den risiko er jeg villig til at tage.



TRÅDOVERSIGT