Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Studievalg.


74006 Joaquin7 4/1 2016 01:39
Oversigt

Hej alle investorer.

Jeg står foran valg af kandidat efter at have færdiggjort finansbacheloruddannelsen. Jeg vil gerne videre med aktieanalyse og/eller handel i jobs fremadrettet. Jeg påtænker denne mulighed i Newcastle, da den synes at være et godt match ift. investeringsanalyse qua core fokus herpå, samt en stor del af studiet dækker CFA-level 1.

http://www.ncl.ac.uk/nubs/courses/postgrad/taught/ifa/

Universitet har status af Russell Group, og bryster sig af at have en Business School i top 1 % i verden. Ydermere scoret godt på både topuniversities.com & thecompleteuniversityguide.com.
London er for dyrt, hvorfor dette ikke er aktuelt i denne ombæring.
Finder I ovenstående som et godt valg? Eller hvad vil I lægge vægt på I stedet?

Håber stærkt at høre fra så mange som muligt, da mit kendskab til væsentligheden af ratings mv. er ukendt. Har snakket med en HR-ansat fra Danske Bank, der nævnte, at det havde meget lille betydning hos dem efterfølgende.

Har I andre input ift. studiemuligheder og/eller kender til Newcastle som by, område universitet mv. er jeg yderst lydhør.

Mvh
Nick9/1 2016 09:35 Fama&French 174044Hej,

Jeg ville personligt anbefale dig at tage en MSC. med mere fokus på finansiering/investment/Banking da det giver større muligheder i sidste ende. Newcastle udbyder selv MSc. Banking and Finance. Hvis du er meget god til matematik vil jeg uden tvivl anbefale dig at læse noget med "Quantitative Finance" - de er VILD eftertragtet i industrien, og de får rigtig (!) gode lønninger. En god ven som læste Quant, har lige fået job ved en Hedge fund i London hvor han bygger deres risk-models.

I forhold til valg af universitet så kan det godt være at Danske Bank siger det er lige meget, men efter ét år i UK kan det være du bliver hængende og så betyder det ALT! Yderligere er det federe at gå på en uni som har bedre Professorer samt bedre faciliteter (Bloomberg-trading rooms etc.). Kig på denne her side: http://www.eduniversal-ranking.com/business-school-university-ranking-in-united-kingdom.html

Kender ikke Newcastle da jeg læste i Glasgow, men ved at det boomer ret meget i området omkring Newcastle ift. banker mm.13/1 2016 00:47 Joaquin7 174077Hej Fama&French.

Hvad var din erfaring med at læse i Glasgow? Det ser spændende ud, og der er forskellige MSc, der alle synes at passe til en fremtidig indenfor equity research/trading?13/1 2016 09:56 Fama&French 174078Hej Igen,
Jeg var vild med det! Universitetet er i verdensklasse, fri adgang til Bloomberg-terminaler, gæsteforelæsere fra industrien mm. Glasgow som by er kendetegnet ved pulserene by- og kulturliv, men når man fik nok tog man en tur op i højlandet og blev blæst igennem :)
De er rigtig mange forskellige MSc. - vil nok anbefale dig: Finanical Risk management, Quantitative Finance, Inter. Corporate Finance and Fin. Management, Investment Banking and Finance. mm.14/1 2016 00:54 Joaquin7 074083Hej igen.
Det lyder særdeles spændende med en blanding af pulserende byliv + smukke bynære naturområder!
Jeg kigger lidt på Asset Pricing & Investment -- inv. banking & finance som de primære.
Åbnede uni en masse muligheder efterfølgende, nu det var fra Glasgow ?14/1 2016 01:44 Joaquin7 074084Hej igen.
Din erfaring med at søge - evt modtage legater.. Hvilke evt og hvad virkede godt i søgningen ?18/1 2016 14:32 mortenguld1 174106Hej Joaquin. Overvejer selv den uddannelse du linker til. Jeg vil ringe til uddannelsen og høre mere. Kan du ikke sende mig en mail på morten.guld1@gmail.com så vi kan diskutere fordele og ulemper ved forskellige uddannelser?
Mvh.18/1 2016 18:00 Joaquin7 074107Det er hermed gjort Morten :−)
MvhTRÅDOVERSIGT